Skip to main content

FOTO. Insula Iubirii va fi de două ori pe săptămână la Antena 1

 
Radu Vâlcan, prezentatorul Temptation Island
Radu Vâlcan, prezentatorul Temptation Island

UPDATE. Emisiunea va fi o singură dată pe săptămână. Pe larg, AICI.

Publicitate

După debutul din această săptămână, reality-show-ul Temptation Island - Insula iubirii va avea câte două ediţii pe săptămână. Astfel, emisiunea filmată în Thailanda şi prezentată de Radu Vâlcan va fi marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Sezonul Temptation Island - Insula Iubirii 2016 a debuta miercuri, de la 20.30, după ce în sezonul trecut emisiunea a fost programată duminica de Antena 1. Startul în audienţe a fost unul slab. Antena 1 a avut locul al treila la nivel naţional şi urban şi a fost pe locul secund pe publicul comercial. (Cifrele emisiunii, AICI).

Despre formatul „Temptation Island – Insula iubirii”

Participanţii la emisiune sunt cupluri care au relaţii de lungă durată însă nu au decis încă să facă marele pas. Fetele vor fi separate de băieţi, pe două insule, iar „ispitele” vor încerca să seducă fiecare concurent în parte şi vor face tot ce le stă în putinţă pentru a le testa sentimentele.

GALERIE FOTO Insula iubirii 2016

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    iuli, pe ce planeta traiesti , babele nu conteaza, la comercial a batut kanalu , doar comercialul tine o emisiune in grila , ce o tot ti cu ruralul , publicitarii nu ii baga in seama , nu sti ni ic despre tv , dar comentezi
  • Iuli Iuli
    De 2 ori pe saptamana = un plus de audienta pentru Kanal D si ProTV (premiera a avut de 2 ori mai mici audientele fata de Kanal si Pro, pe national si urban). Astia din Antena au habar ce baga pe post? Mai bine cumparau niste filme din 2015

Trimite un comentariu

sus