Skip to main content

Kanal D a lansat site-ul stirilekanald.ro

 
Kanal D a lansat site-ul stirilekanald.ro

Kanal D îşi extinde portofoliul on-line cu site-ul stirilekanald.ro. Site-ul conţine ştiri din domenii precum politică, societate, sănătate, showbiz, cooking, sport şi modă.

Publicitate

Managementul Kanal D:

„Ne dorim să venim în întâmpinarea telespectatorilor noştri oferindu-le cele mai utile şi proaspete informaţii din cât mai multe zone de interes. Site-ul este complementar din punct de vedere al informaţiei cu Ştirile Kanal D. (...) Am început cu site-ul kanald.ro, care a ajuns la cifra de 150.000 de unici pe zi, am continuat cu wowbiz.ro, devenit reper în categoria site-urilor tabloide, şi kfetele.ro, site ce se adresează femeii moderne”.

Noul produs online, stirilekanald.ro, va fi coordonat de Fatih Salis, Director Departament Ştiri şi Producţii Interne Kanal D. Spaţiile publicitare ale site-ului stirilekanald.ro vor fi administrate de Kanal D.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Logo-ul stirilor Kanal D da clasa Observatorului si Stirilor ProTV
  • omar omar
    Dar kanal d face știri? Cum ar veni despre ce? Sau poate trebuie sa redefinim noțiunea de știre. Oricum dacă ai mai mult de 4 clase primare nu te mai califici în targetul lor...
  • geo geo
    Aproape jumatate din stirile de la ora 19.00 ale Kanal D au ca sursa video canalul Youtube. O fi bine, nu o fi bine...sper ca noul site sa nu fie un wowbiz2, că la ”mondenități” sunt primii...

Trimite un comentariu

sus