Skip to main content

Mesajul lui Iohannis cu privire la criza din sănătate a strâns aproape 900 de comentarii pe Facebook

 
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la criza din sănătate declanşată de scandalul dezinfectanţilor diluaţi furnizaţi de firma Hexi Pharma spitalelor din România a fost intens comentat pe Facebook.

Publicitate

Textul a adunat aproape 900 de comentarii din partea internauţilor, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Mesajul lui Klaus Iohannis publicat pe Facebook:

"Rezolvarea crizei din sănătate este o prioritate. Nu mai putem permite ca viaţa oamenilor să fie pusă în pericol. Am stabilit astăzi, împreună cu premierul Dacian Cioloş, un prim set de măsuri concrete menite să facă din spitalele noastre locuri sigure pentru pacienţi. Vom avea noi norme de control şi testare a dezinfectanţilor şi a condiţiilor de sanitaţie în spitale. Totodată, va fi modificată legislaţia achiziţiilor publice astfel încât în unităţile sanitare să avem materiale care corespund unor standarde clare. Spitalele vor dispune astfel de instrumentele necesare pentru a folosi produse de calitate, care să garanteze siguranţa şi protecţia oamenilor."

În topul postărilor de pe Facebook din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Victor Ponta şi Traian Băsescu au fiecare mesaje publicate pe paginile lor de Facebook.

1. Pagina oficiala Klaus Iohannis

- 879 comentarii;

2. Pagina oficiala Victor Ponta

- 421 comentarii;

3. Pagina oficiala Victor Ponta

– 393 comentarii;

Wow - ce frumoasă e diplomaţia, poţi să spui chiar orice şi nu se supără nimeni. E drăguţ să inviţi la o inaugurare NUMAI oameni care nu au avut nicio treabă cu Proiectul şi NICIUNUL dintre cei care din 2011 încoace au muncit la el. Dar după cum vedeţi în poză, nu era niciun loc liber!

4. Pagina oficiala Victor Ponta

- 244 comentarii;

5. Pagina oficiala Traian Basescu

- 182 comentarii.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus