Skip to main content

Moartea patronului Hexi Pharma, în presa de azi. GSP: "Condrea mort! Secretele lui sunt rănile noastre!"

 
Moartea patronului Hexi Pharma, în presa de azi. GSP: "Condrea mort! Secretele lui sunt rănile noastre!"

Ziarele apărute astăzi scriu pe prima pagină despre moartea patronului Hexi Pharma, provocată de un accident de maşină ce s-a produs aseară pe drumul care leagă localităţile Buftea şi Corbeanca.

Publicitate

"Condrea mort! Secretele lui sunt rănile noastre!", titrează Gazeta Sporturilor, pe prima pagină. Ziarul de sport care a pornit ancheta ce a dus la scandalul dezinfectanţilor mai scrie că "Statul român este dator să lămurească până la capăt şi moartea lui Condrea, dar şi enorma corupţie din jurul acestei firme".

Evenimentul zilei scrie în deschiderea ediţiei de astăzi "O moarte suspectă! Accident, sinucidere sau mână criminală".

"Dan Condrea ia cu el în mormânt secretele unei afaceri tenebroase, şi aşa departe de a fi lămurită", notează EVZ.

Despre acelaşi subiect a scris şi tabloidul Click!: "Şeful 'operaţiunii dezinfectantul' s-a sinucis?"

Paginademedia.ro prezintă în continuare titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Adevărul: "Şef de la anticorupţie, prins într-o afacere cu cocaină şi beizadele". Unul dintre cei mai controversaţi ofiţeri din Poliţia Română, comisarul-şef Petru Pitcovici a fost arestat după ce a fost acuzat că i-ar fi protejat pe liderii unei reţele de trafic internaţional de droguri.

Jurnalul Naţional: "Ultimele inginerii financiare ale 'regelui retrocedărilor', Horia Simu". Afaceristul Horia Simu, aflat în topul sumelor încasate în mod infracţional de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), îşi pune afacerile la adăpost. Printre companiile pe care a pus mâna se numără şi o societate care exploatează o importantă carieră de piatră din Dobrogea, ce livreaza material pentru CFR.

România liberă: "Obstacolele reformării Guvernului". La şase luni de la preluarea guvernării, premierul Dacian Cioloş doreşte să facă noi modificări în structura Guvernului, dar câţiva miniştri vizaţi beneficiază de sprijinul PSD. Potrivit unor surse parlamentare, unul dintre cei vizaţi de remaniere ar fi ministrul Educaţiei, Adrian Curaj.

Click!: "El a evitat un nou Colectiv". 3.000 de persoane înghesuite într-un mall. Concert fără autorizaţie. Popmpierul Cătălin Buţurcă şi-a dat seama de primejdie. Puţin a lipsit ca tragedia din 30 octombrie de la Clubul Colectiv din Bucureşti să se repete vineri seară într-un mall din Piatra Neamţ.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus