Skip to main content

Music Channel are un nou pachet grafic

 
Music Channel are un nou pachet grafic

Music Channel trece, din 1 iunie, la grila de vara cu o nouă grafică de post. La 8 ani de la lansare, Music Channel vine cu prima schimbare majora, modificarea graficii de post si o noua grilă.

Publicitate

Grila de vară conţine emisiuni noi, topuri interactive, primul social media chart din Romania, anunţă postul de televiziune.

Grila de vară la Music Channel:

  • Emisiunea ProFM Live Session va fi difuzată luni, miercuri si vineri, de la 07:00, 15:00 si 19:00.
  • De la 08:00 la 09:00, de luni pana vineri, postul va difuza Morning Mix, 3 play sau Versus.
  • În fiecare zi din săptămână, la 11:00 Music Channel va difuza “11 videos we're loving right now”, adica 11 videoclipuri alese de Music Channel.
  • Postul va avea şi o emisiune cu News - jurnalul de stiri muzicale
  • Euro Top 20, prezentat de Krem, se vede în weekend, de la 10:00.
  • De la 13:00 incep Weekend-urile Tematice, iar Sambata seara DJ Andi is in the mix, seara de duminca se incheie cu Dance Chart.

Giovanni Francesco CEO Music Channel: „Grila Music Channel este adaptata la cerintele tinerilor din Romania, iar in playlistul nostru se regasesc toate genurile muzicale. Cuvintele cheie sunt interactivitatea si varietatea, asa ca la Music Channel vedeti artisti consacrati dar si artisti noi, pe care ii sustinem chiar de la lansare. Music Channel este cel mai complex post de muzica din Romania cu un mix perfect intre piesele de top 40 dar si piese pe care noi le facem hituri, piese ce nu se aud sau vad pe alte canale!”

Postul Music Channel este disponibil în reţeaua UPC, RCS&RDS, NextGen, Telekom, Akta şi Digi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • RIP RIP
    Music Channel nu este disponibil in rețeaua Telekom, cum spune textul.
  • ddd ddd
    asta chiar e parte din noua grafica? asta cu tv-ul si cu toporul? pai cred ca MTV o folosea p'asta in '86 cand lua Steaua CCE :))) si pe urma, cred ca a devenit un cliseu vizual mai comun decat titlul "splendoare in iarba" pt toate articolele de sport din publishing-ul nostru :))) scuze pt asocierea si reasocierea cu sportul dar am ramas marcat de Halep

Trimite un comentariu

sus