Skip to main content

Nicoleta Luciu e online cu un blog despre mame

 
Nicoleta Luciu e online cu un blog despre mame

Nicoleta Luciu a lansat blogul pentru si despre mame, www.nicoletaluciu.ro, unde impartaseste din experienta ei de parinte, face demonstratii video direct de la ea de acasa.

Publicitate

Nicoleta Luciu: „Cel mai frumos lucru din lume este sa devii mama. Si cel mai pretios. Nu se compara nimic cu momentul in care afli ca esti insarcinata, cu momentul in care iti vezi pentru prima data copilul, iar perioadele prin care treci, pe cat sunt de frumoase sunt pe atat de pline de intrebari. Toata lumea vine cu sfaturi. Este bine ca fiecare mama sa le adapteze dupa personalitatea ei si a copilului. Pe www.nicoletaluciu.ro ne vom strange cu sfaturi, cu povesti,cu experiente personale si astept si eu sa primesc sfaturi pentru ca nu-i asa, omul cat traieste invata.”

Mama de tripleti in varsta de 4 ani si jumatate, si a unui baiat de 7 ani si jumatate, Nicoleta Luciu primeste multe intrebari legate de cresterea si alimentatia copiilor, ingrijire si dezvoltare personala: „Vor sa stie ce facem cand copiii sunt bolnavi, mofturiosi si isi construiesc personalitatea, cum reusim sa ii pacalim, cum introducem alimentele si cand incepem diversificarea, cum sa ne ingrijim acasa, cum sa nu ne abatem de la ritualurile noastre de ingrijire atunci cand trebuie sa ai grija de copii”.

„Sunt mama”, „Ma ingrijesc”, „Bucataresc”, „Slabesc”, „Invat”, „Traiesc” sunt rubricile de pe blog-ul www.nicoletaluciu.ro : „M-am gandit ca e foarte bine sa formam o comunitate sa ne impartasim ce se intampla acasa, sunt multe femei care isi cresc singure copiii si simt nevoia sa ceara ajutor.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus