Skip to main content

VIDEO. Nicuşor Dan a sesizat CNA că TVR nu l-a invitat la emisiunile electorale

 
VIDEO. Nicuşor Dan a sesizat CNA că TVR nu l-a invitat la emisiunile electorale

Nicuşor Dan, candidatul Uniunii Salvaţi Bucureştiul la primăria Capitalei, a sesizat ieri Consiliul Naţional al Audiovizualului "cu privire la comportamentul discriminatoriu al Televiziunii Române", care nu l-a invitat la emisiunile electorale nici pe el, dar nici pe un alt reprezentant al partidului său.

Publicitate

„Campania a început de aproape două săptămâni, au fost mai multe dezbateri pe Bucureşti şi niciun candidat de la USB nu a fost invitat. (...) Sper ca CNA-ul să regleze această situaţie şi să ne permită accesul în dezbaterea publică pentru a transmite mesajul nostru către bucureşteni", spune Nicuşor Dan într-un filmuleţ publicat pe pagina sa de Facebook.

Nicuşor Dan mai spune că TVR "încalcă prevederile legale privind campania electorală".

"Televiziunea publică a transmis informaţii despre timpii de antenă şi dezbaterile electorale la 7 zile după începerea campaniei electorale. Campania a început de aproape 2 săptămâni şi, până în acest moment, niciun candidat USB nu a primit invitaţie la dezbaterile electorale organizate de TVR1, în ciuda prevederilor clare în acest sens. Am solicitat CNA să ia urgent toate măsurile necesare ca TVR1 să respecte legea electorală. Este inadmisibil să duci o politică părtinitoare când ai o lege cât se poate de clară care te obligă la echilibru", a mai spus candidatul USB la fotoliul de primar al Bucureştiului, pe pagina sa de Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Lasă Dane, poate te vor invita atunci cînd trebuie, în ultima săptămînă. Poate e mai bine așa. Să nu apară pe sticlă franțuzoiaca aia care pocește dulcea limba română. Fata are greutăți de exprimare și, de multe ori, vine cu temele scrise pe hârtie...și le citește în direct.
  • d d
    FRF=MAFIA!
  • iana iana
    Ce sa caute in scarbavnica tvr, o institutie rosie si osificata, cu un presedinte PSD? Sa ii para bine ca nu l-au chemat, la audienta lor isi pierdea omul timpul degeaba...
  • Alin Alin
    El si-a facut publice toate cheltuielile. Mare parte se duce pe online. Eu nu vad ca Firea, Predoiu si altii sa-si fi facut publice cheltuielile? Nu se sesizeaza nimeni?!
    Nicusor primeste bani din donatii de la 10 lei pana la mii de lei, de la oameni simpli, ca mine. Poti sa o faci si tu daca vrei.
  • nuSePoate nuSePoate
    eu l-am vazut la emisiunea Madalinei Puscalau (sau Dobrovolski cum cred ca o cheama mai nou)... oricum e cea mai proasta optiune a Bucurestiului... omul asta e clar ca e sustinut de cineva ca altfel nu avea el cum sa apara in zeci de spoturi si reclame online- eu nu o vad pe Firea, Predoiu sau altii, dar el e nelipsit... nu se sesizeaza nimeni?!

Trimite un comentariu

sus