Skip to main content

FOTO. O campanie şocantă pro vegani: oameni dezbrăcaţi şi aşezaţi în ambalaje de carne

 
FOTO. O campanie şocantă pro vegani: oameni dezbrăcaţi şi aşezaţi în ambalaje de carne

Carne de om, într-o piaţă din Barcelona, la 3 euro pe Kg. Nu, nu este o piaţă pentru canibali. Este o campanie care vrea să şocheze şi să-i convingă pe oameni să renunţe la consumul de carne şi să protejeze animalele.

Publicitate

Campania realizată de organizaţia AnimaNaturalis a presupus expunerea într-o piaţă din Barcelona a unor oameni dezbrăcaţi aşezaţi în ambalaje de carne, precum cele din supermarketuri, pentru a-i convinge pe cetăţeni de beneficiile unei diete fără proteine animale. Momentul a fost pus în scenă duminica trecută, pe 22 mai.

Acţiunea care i-a şocat pe cetăţenii Barcelonei îşi doreşte să promoveze la nivel internaţional "ziua fără carne" şi chiar să-i convingă pe oameni să renunţe total la consumul de produse de origine animală, potrivit site-ului oficial al organizaţiei AnimaNaturalis.

Campania a fost organizată la două luni după ce Barcelona a fost declarat primul oraş Vegfrendly din lume.

"Prin această campanie solicităm autorităţilor să promoveze o dietă lipsită de produse de origine animală. Acesta este un pas mic, dar un pas fundamental", a declarat Aida Gascon, director al organizaţiei AnimaNaturalis din Spania.

Ştiri despre acţiunea celor de la AnimaNaturalis au apărut în La Vanguardia, La Sexta şi Tele5.

FOTO. Imagini surprise în Barcelona cu acţiunea organizaţia AnimaNaturalis

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus