Skip to main content

O societate spaniolă a preluat pachetul majoritar al Radio Tanănana

 
O societate spaniolă a preluat pachetul majoritar al Radio Tanănana

O societate spaniolă cu sediul la Madrid, înfiinţată în 2013, a preluat pachetul majoritar de acţiuni al Radio Tanănana, post al cărei licenţă este operată de Videomarket SRL.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, din acţionariatul Tanănana iese Avram Mircea Marcel, care deţinea 80% din Videomarket, şi intră compania 21'sth GB World Time Media SL Sociedad Unipersonal.

Societatea din capitala Spaniei se ocupă cu activităţi de radiodifuziune şi activităţi de difuzare a unor programe de televiziune.

Compania Videomarket a notificat Consiliul Naţional al Audiovizualului în legătură cu schimbarea de acţionariat, subiectul urmând a fi discutat săptămâna viitoare.

În prezent, acţionariatul declarat la CNA pentru postul Tanănana este următorul:

Deţinătoarea licenţelor audiovizuale este societatea Videomarket SRL, ai cărei asociaţi sunt:

  • Avram Mircea Marcel – asociat principal – 80%
  • Romcreativ Consulting SRL – 20% (Asociaţii Romcreativ Consulting SRL: Georgescu Constantin – 90% şi Georgescu Adrian Anton – 10%).
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexandru Alexandru
    Carmen, "post A CARUI licenta", nu AL CAREI. Acordul de gen se face intersectat in cazurile astea: art. genitival cu subordinata, relativul cu regenta.
  • Sofia Sofia
    Deci e oficial. China rulz. http://gbtimes.com/
  • c c
    @Exit: gresita total parerea ta....daca ai fi citit anul trecut Pagina de Media, ai fi vazut ce crestere a avut Radioul Tananana, chiar cu fostii Guerillisti. Ca si Gold Fm de altfel. Faptul ca i-au concediat pe aproape totianull acesta a insemnat de fapt moartea radioului...meritat daca ma intrebi pe mine. La fel ca si Gold Fm, care s-a comportat execrabil, adica atunci cand au aflat ca Guerrilla a obtinut licente de FM, actionarii i-au dat afara pe matinali direct...Romaneste. Deci cand cineva te ajuta sa te ridici din mizerie, primeste una in cap de la cel ajutat.
  • exit exit
    Mai bine se vindea celor de la rcs-rds ( care mai detin deja reteaua Pro FM,Digi Fm si Dance Fm cu Music Fm doar in Bucuresti ) ,nu vad un viitor prea bun ..peste 1 an sau 2 cred ca se va vinde iara sau se va inchide pur si simplu. Oricum muzica noncomerciala pe care o difuzeaza nu prinde deloc la public, fiind unul dintre cele mai slabe radiouri ca audienta. Erau mult mai castigati si daca nu pariau pe o parte din fostii de la Guerilla care s-au strecurat si pe la alte radiouri ex Gold Fm si nu au facut nimic si ramaneau pe muzica dance ..hit news.si numele de Activ care avea un sens

Trimite un comentariu

sus