Skip to main content

Ovidiu Anton urcă pe scena Românii au talent

 
Ovidiu Anton urcă pe scena Românii au talent

Cea de-a treia semifinală live Românii au talent îi va avea concurenţi pe Artgenerator, Familia Cinci, Alexandra Lixandru, Florin Bontea, Marius Gheorghiu, Dumitru Sănduţa, Adrian Neacşu, Robert Pascari, Nadara gipsy band, Alin Cubix, Manuel Chivari şi Cezara Blioju.

Publicitate

Tot mâine, de la 20:30, show-ul de pe Pro TV va avea doi invitaţi speciali. Bogdan Bolohan va prezenta un moment de dans: ”Experienţa Românii au talent a fost puternică şi motivantă pentru mine, de aceea invitaţia de a performa ca invitat în semifinală am primit-o cu mare bucurie. Îmi doresc să le transmit telespectatorilor şi publicului din sală un mesaj din sufletul meu. De abia aştept scena sub picioarele mele.”, a spus Bogdan.

În show va fi prezent şi Ovidiu Anton. Câştigătorul selecţiei naţionale Eurovision urcă mâine pe scena talentului pentru a le mulţumi românilor pentru solidaritatea din ultima perioadă şi va cânta melodia pe care a creat-o special pentru ei, Moment of Silence.

Oidiu Anton: „Sunt foarte fericit pentru invitaţia de a cânta pe scena celui mai mare show de televiziune de la noi, Românii au talent. Le mulţumesc încă o dată tuturor românilor pentru că au fost alături de mine în toată această perioadă şi m-au susţinut. Dovezile lor de solidaritate m-au făcut să trec mai uşor peste cele întâmplate şi m-au motivat să continui. Pentru asta, îmi doresc să le prezint mâine show-ul la care am muncit în ultimele luni împreună cu echipa mea şi să le transmit mesajul puternic al piesei Moment of Silence. Pentru mine, Românii au talent reprezintă cea mai bună ocazie de a prezenta românilor un show de nivelul celui pe care l-aş fi avut pe scena muzicii europene.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • an an
    pentru Ovidiu e o rampa de lansare - sa fim seriosi ca pana acum nu era numit ca fiind vreun "mare artist al poporului"...aparea si el la emisiuni de talente si Eurovisioane locale. Evitand posibilul insucces pe care l-ar fi putut obtine (sustin inca odata ca Rusia castiga anul asta, si nu e din pacate nimic de facut - caci au si piesa si show si orice), el inca are sanse sa se afirme in Romania mult mai vocal... nu cred ca piesa (care era buna, dar nu cu un sound pentru anii acestia) i-ar fi creat un capital de imagine mai mare ca acest scandal...
  • marian marian
    D na Iuli sau Iulian cred ca tu esti penibil cu toate bazaconiile pe care le postezi zilnic , sa ti fie rusine
  • Danny Danny
    Bravo, foarte frumos. Cu siguranta va fi un moment emotionant!
  • Iuli Iuli
    Astia de la Pro devin penibili

Trimite un comentariu

sus