Skip to main content

Peste 20 de reclamaţii la CNA pentru "glumele" deplasate făcute de Buzdugan şi Morar la adresa congolezilor

 
Peste 20 de reclamaţii la CNA pentru "glumele" deplasate făcute de Buzdugan şi Morar la adresa congolezilor

Zeci de reclamaţii la CNA pentru "glumele" deplasate făcute de Buzdugan şi Morar la adresa suporterilor congolezi prezenţi la amicalul România-Congo. Nu mai puţin de 25 de persoane au sesizat Consiliul Naţional al Audiovizualului cu privire la prestaţia din 26 mai a celor doi realizatori de la Radio ZU, când au folosit termeni precum “maimuţe”, “urangutani”, “macaci”, “primate” cu referire la cetăţenii Republicii Congo.

Publicitate

Printre semnatarii celor 25 de reclamaţii se numără şi un cititor Paginademedia.ro care ne-a scris următoarele:

“Domnii Mihai Morar si Daniel Buzdugan au folosit nenumarate remarci rasiste la adresa selectionatei Congoleze. Am facut o sesizare la CNA si apoi am decis sa vad daca au ascultat si altii emisiunea. S-au mai trimis cu siguranta si alte sesizari”, după cum ne-a scris un cititor Paginademedia.ro.

Vă reamintim câteva dintre "glumele" deplasate făcute de Buzdugan şi Morar în matinalul de la Radio ZU, din 26 mai:

  • Noi îl avem pe Father Chicken, ei îl au pe Father Monkey.
  • Cei din Congo au venit cu 8.000 de maimuţe, au fost susţinuţi de 8.000 de maimuţe. Zicem de maimuţe pentru că pregătim ceva cu maimuţe la Radio ZU.
  • Galeria lui Congo se cheamă Coadă de maimuţă. La intrările în stadionul unde s-a ţinut meciul cică era o coadă de maimuţe, n-ai văzut aşa ceva.
  • Care e diferenţa între antrenorul nostru şi cel din Congo: Tata Puiu crede în Dumnezeu, antrenoul lui Congo crede în Cimpanzeu.
  • Au jucat cu gorilienii, practic. Să faci 1-1 cu gorilienii nu-i de ici, de colo. Ăia au muşchi, se ascund prin copaci…

Fragmente din matinalul de la Radio ZU pot fi ascultate AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cris Cris
    Hei,Anonimul, ai grija ce și cum vorbești, se pare ca ești plătit sa te comportat ca un manelist,fiindcă ăștia doi,asta sunt,de ce?îți explic,atâta vreme,,și, faci reclama unor "vedete",care,nu își plătesc taxele și impozitele,și ne sfideaza prin aroganta și nesimțire, iar,ei,se ploconesc la mardeiasi,nu am de ce sa am o părere buna despre niște golani,aici nu vorbim de politica,vorbim de bun gust și bun simt,ceea ce la Morar ,Buzdugan,Maruta,Ionescu,Căpătase, nu întâlnești. ...halal nivel de cultura...porumbului,îl au multi romani.
  • anonymous anonymous
    abia așteptați o greșală din partea celor de la trustul intact , să săriți pe ei :) propaganda băsistă :) pun pariu că reclamațile au venit de la voi , b1 , kamikaze , turcescu , nașul și restul căcaților din presă ;) m-ați banat odată pentru un comentariu de suținere , în care nu v-am jignit , de acum o să vă jignesc mereu . ***
  • mata mata
    dementi. rupeti-le capul la *** rasiste!
  • Cris Cris
    Doi derbedei,angajații unui pușcăriaș, fost securist,ce sa mai spui?
  • Alex Alex
    ce bine ca a revenit Guerrilla :) nu ca as fi ascultat vreodata Zu....dios mio.

Trimite un comentariu

sus