Skip to main content

Prima reacţie Intact, după anunţul condamnărilor în dosarul de şantaj Antene - RCS: „Rămânem aproape”

 
Sorin Alexandrescu
Sorin Alexandrescu
Intact Group a reacţionat într-un comunicat de presă după ce Curtea de Apel Bucureşti a anunţat sentinţele în cazul dosarului în care oameni din conducerea trustului au fost acuzaţi de şantaj. Sorin Alexandrescu a primit 3 ani şi 6 luni de închisoare, pentru şantaj, în timp ce Camelia Voiculescu a primit doi ani cu suspendare şi Dan Voiculescu, doi ani, pentru complicitate la şantajarea administratorului RCS&RDS Ioan Bendei.
Publicitate
Antena 3 şi Intact Publishing au fost achitate, în timp ce Antena Group a primit o amendă penală de 350.000 de lei.

„Intact Media Group a luat act de decizia Curţii de Apel de astăzi, 12 mai 2016. Vom contesta hotărârea instanţei, convinşi fiind de justeţea probelor noastre”, au declarat reprezentanţii grupului media într-un comunicat de pres, care se încheie cu sintagma „Rămânem aproape”.
Comunicatul integral, în continuare:
Intact Media Group a luat act de decizia Curţii de Apel de astăzi, 12 mai 2016. Vom contesta hotărârea instanţei, convinşi fiind de justeţea probelor noastre.
Aflat în cel de-al douazecisicincilea an de existenţa, Intact Media Group, cel mai mare business românesc de media, este mai solid că niciodată. Grupul este perfect capabil să susţină toate proiectele în care s-a angajat şi să dezvolte altele noi. Unul dintre acestea este investiţia în tehnologia HD, în care va fi disponibilă transmisia tuturor canalelor TV Intact, începând cu luna septembrie 2016. O altă zonă cheie în dezvoltarea strategică a grupului este expansiunea digitală, în care se vor investi 10 milioane de euro în perioada următoare.
În acest moment, Intact Media Group este, prin platformele sale, principalul furnizor de conţinut media la nivel naţional, cu un ritm constant de investiţii. La începutul anului am lansat canalul Happy Channel, care în scurt timp şi-a dublat cota de piaţă. Portalul “lajumate.ro” a devenit, rapid, unul dintre cele mai importante site-uri de anunţuri din ţară, iar relansarea cotidianului “Jurnalul Naţional” relevă angajamentul nostru şi în zona de print. Rezultatele de audienţă vin să valideze strategia de dezvoltare: în primul trimestru al anului, televizunile din grup s-au apreciat pe publicul tânăr şi performează mult mai bine pe targetul 18-49 urban. De exemplu, luna aprilie a adus o creştere de 18% a cotei de piaţă a Antenei 1 în Prime Time, datorită consistenţei emisiunilor de divertisment din grila de primăvară şi a fidelităţii publicului nostru.
Intenţionăm să menţinem acelaşi ritm de creştere susţinut şi mulţumim publicului şi partenerilor noştri pentru loialitate şi susţinere.

Rămânem aproape.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gaetano Gaetano
    @mileu: Mi-ai inseninat ziua! Multumesc!!
  • mileu mileu
    Vom vedea transmisiuni de la Rahova in HD . In 2016 , doar grupul Intact si televiziunea de stat din Coreea de Nord nu emiteau in HD . Televiziunile din Cuba , Vietnam , Venezuela si Laos emit in HD de cativa ani .

    Totusi Kim Jong Un a anuntat la congresul partidului ca vor emite inaintea Antenei1 in HD .

    mile isi va vinde un rinichi pentru a lua de la Metro un televizor Finlux de 80 cm in valoare de 599 lei pentru a vedea minunea in HD .
  • marian marian
    Vom trai si vom vedea ce HD vor transmita
  • Iuli Iuli
    ProTV implineste 10 ani de emisie HD, iar Antena 1 incepe doar din septembrie sa transmita HD.. Pacat ca nu copiaza 100% ProTV. :))
  • dann dann
    din septembrie "antenele" vor fi hd?
  • protopopescu protopopescu
    usor usor se face dreptate. oricum dragut din partea instantei ca au lasat-o libera pe Cameluta, ca sa ii faca pachetelul lui Sorinel. Oricum sa nu ii pui la pachet alimente care constipa. ai grija de el sa fie in forma, maxima.
  • mile mile
    cat si la pro tv , 40% , dar este suficent
  • asgf asgf
    continut ca continut, da' sa vezi civilizatie ce ofera

    (pamflet)
  • Mihail Ștefano Mihail Ștefano
    @mile Cât la sută este de calitate? Nu știu zic, întreb, că nu am atâtea informații din interior.
  • mile mile
    bravo , tv care ofera cel mai mult continut din romania , mai mult decat toate celelalte tv din tara

Trimite un comentariu

sus