Skip to main content

27 mai, 7.30: Radio Guerrilla a început emisia. Maraton cu 30.735 de "mulţumesc" pentru semnatarii petiţiei Vrem Guerrilla înapoi!

 
27 mai, 7.30: Radio Guerrilla a început emisia. Maraton cu 30.735 de "mulţumesc" pentru semnatarii petiţiei Vrem Guerrilla înapoi!

Bucureşti, 27 mai, ora 7.18. Pe site-ul Guerrilla intră emisia live, cu Mihai Dobrovolschi. Câteva minute mai târziu, la 7.30, Radio Guerrilla se aude din nou şi în FM, în Capitală.

Publicitate

Start inedit pentru noul Guerrilla în această dimineaţă. Postul de radio şi-a început emisia într-un mod neobişnuit: cu cu maraton de "mulţumesc". De ce?

Un "Manifest Radio Guerrilla Momentul Zero", publicat în această dimineaţă pe pagina de Facebook Radio Guerrilla, explică:

"Ne-am intors astazi pe 94,8 FM, va datoram asta si va dedicam primele momente din noua noastra viata, chiar daca va dura zile si nopti. Pana cand n-o sa multumim in direct, nominal, fiecaruia din cei 30.735 de oameni buni care au semnat petitia “Vreau Guerrilla inapoi!”, nu avem liniste, nu ne oprim."

Incepem chiar acum, vineri, 27 mai 2016, prin vocile lui Dobro, a lui Matei si a Gildei si nu o sa iesim din Studiourile Radio Guerrilla pana cand nu rostim cel din urma nume de pe lista."

Odată cu relansarea postului, în Bucureşti, sloganul Guerrilla va fi "Binili învinge" (în loc de Eliberadio), sintagmă consacrată pe vremea promo-urilor lui Tamango.

Manifest Radio Guerrilla Momentul Zero

"Ne-am intors si va multumim pentru asta.

Ne place Radioul. Ne place rau, rau de tot. Suntem oamenii care au facut Guerrilla. Suntem oamenii care traiesc Guerrilla. Pentru cei mai multi dintre noi, Radio Guerrilla inseamna totul. Este ceea ce suntem, este ceea ce vrem sa fim. Este felul nostru de a fi. Este viata noastra. Este lupta noastra pentru a schimba lumea. Sunteti voi, toti cei care simtim la fel.

Ne-am intors astazi pe 94,8 FM, va datoram asta si va dedicam primele momente din noua noastra viata, chiar daca va dura zile si nopti. Pana cand n-o sa multumim in direct, nominal, fiecaruia din cei 30.735 de oameni buni care au semnat petitia “Vreau Guerrilla inapoi!”, nu avem liniste, nu ne oprim.

Incepem chiar acum, vineri, 27 mai 2016, prin vocile lui Dobro, a lui Matei si a Gildei si nu o sa iesim din Studiourile Radio Guerrilla pana cand nu rostim cel din urma nume de pe lista. La 10.00, preiau stafeta Sorin Badea si Petru Stratulat, apoi Liviu Mihaiu, Memo, Bogdan Serban, Dragos Olaru, Iulian Tanase, Mitos Micleusanu, George Mihalcea, Sorin Faur, Delia Panait, Nic Cocarlea, Alexandru Anghel si schimbul de noapte. Stim ca ati fost mult mai multi cu sufletul alaturi de noi. Considerati ca multumirile va sunt adresate si voua. Doar dupa 30.735 de „multumesc” putem vorbi despre Momentul Zero Radio Guerrilla. Abia atunci ne apucam din nou de treaba, pentru ca, nu-i asa?, avem o lume de schimbat impreuna cu voi.

Radio Guerrilla este al vostru poate chiar mai mult decat este al nostru. Cel mai mult am simtit-o in acesti ani grei. N-o sa va dezamagim.

Incepem astazi in Bucuresti si, pana la sfarsitul anului, o sa emitem si in celelalte orase Radio Guerrilla: Bistrita, Braila, Craiova, Darabani, Resita, Vaslui si Timisoara.

Binili invinge!"

Postul se aude online la RadioGuerrilla.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • NZ NZ
    Am motive sa-mi repar radioul masinii...
  • Oli Oli
    V-ati intors si va multumim din suflet.
    Nu sunteti doar un radio. Ati ramas poate ultimul bastion, ultimul avanpost al bunului simt. Masura civilizatiei.Ironiile voastre fine, sarcamul servit la micul dejun, glumele cu iz de flirt, interviurile cu personalitati, analizele sociale si politice, playlist ul lui Matei, toate sunt menite sa inspire, sa aduca speranta, sa-ti ridice spiritul in zilele uracioase, sa te faca sa-ti pui intrebari, sa treci prin filtrul gandirii mizeriile aruncate in lume zi de zi, sa-ti cultive personalitatea, sa te diferentiezi de “mondenul” de azi, sa renunti la uniforma impusa de societatea superficiala si rautacioasa, sa te faca sa te simti ca faci parte din ceva special. Sunteti modalitatea noastra de a ne lega de ce bruma a mai ramas bun si corect in tara asta. Sunteti membri ai familiei noastre, clubul nostru privat, acolo unde te dezbraci de idei preconcepute si de inhibitii inutile. Va vom dedica si noi timpul nostru, urechile noastre, intelegerea noastra, empatia noastra, dragostea noastra. Va datoram asta.
    Suntem tara celor 30.735 de locuitori, granitele sunt deschise iar noi bucurosi de oaspeti. Nu va faceti griji, nu vor aparea emigranti ilegali. Stilul nostru nu li se potriveste. Ne vor gasi nesuferiti si aroganti, isi vor lua picioarele la spinare si vor pleca cu gustul amar al normalitatii.
    La 7 jumate azi dimineata am primit pe telefon imaginea radioului unei prietene de-ale mele deschis pe Radio Guerrilla insotita de emoticoane fericite si expresii de bucurie. Am facut aceeasi poza si eu si am trimis-o mai departe catre camarazii revolutionari. Am vazut ca a devenit trend in orele urmatoare ale zilei. Excelenta dovada de loialitate. Imaginea solidaritatii familiei de care vorbeam mai devreme.
    Am asteptat de la sfarsitul lui 2013 cu “staticul” de pe 94.8 FM auzit din canalul nr. 1 al radioului din masina. Not any more! Acum duduie de vocile voastre si numele noastre.
    Vom ramane in transee, va siguram. Nu vom renunta la lupta. Traim momente in care bunul simt, respectul, omenia au devenit simptome ale sociopatiei. Nu mai vreau asta. Vreau sa ne recastigam mandria, sa ne luam vietile inapoi de la *** corupte si personajele sinistre care astazi se declara reprezentanti ai societatii. Avem o lume de schimbat.
    V-ati intors si va multumim din suflet.
    Multumim Dobro, Matei, Gilda, Sorin Badea, Petru Stratulat, Liviu Mihaiu, Memo, Bogdan Serban, Dragos Olaru, Iulian Tanase, Mitos Micleusanu, George Mihalcea, Sorin Faur, Delia Panait, Nic Cocarlea, Alexandru Anghel si schimbul de noapte.

    Hasta la revolution! Hasta la victoria siempre!
    Binili a invins! Trebuia.
  • danaaa danaaa
    Ar fi cel putin la fel de interesant ca odata cu numele celor care au semnat pentru Guerrilla sa fie citite din ora in ora si numele celor care-l finanteaza pe candidatul pe care-l sustine radio Guerrilla, din simpatie evident, nu ne-am gandit la altceva. Ca doar vorbim despre un radio apolitic.
  • Radiospam Radiospam
    Curios cum s-au straduit ei sa nu rateze sfarsitul campaniei electorale . Liviu Mihaiu sustine pe ..... ?
  • Marius Marius
    Bine Adrian, inteleg ca ti-ai fi dorit sa spuna "o parte din oamenii care au facut Guerrilla". Corect? La urma urmei Dobro, Matei, Mihaiu, George Mihalcea, Sorin Faur, Adrian Popescu, Bogdan Serban ori Petru sunt din primele momente (ori luni) de existenta ale Guerrilla. Si, implicit, sunt si cei care nu au abandonat proiectul, furat, stricat, asa cum era. Cat priveste sensul radioului, asta e o chestiune subiectiva. La fel ca noi toti, el a evoluat. Din fericire pentru mine si multi altii, a evoluat intr-o directie pe placul nostru.
  • adrian adrian
    Marius, eu prin ""Suntem oamenii care au facut Guerrilla" inteleg ca sunt oamenii care au facut Guerrilla, dar poate nu inteleg eu ce trebuie... ceea ce stiu e ca nu ei au facut guerrilla si sunt mult prea departe de sensul acestui post de radio, asa cum a fost el facut. Asadar, din punctul meu de vedere, informatia este de doua ori aiurea: nici nu au facut ei guerrilla, nici nu mai reprezinta ce a reprezentat guerrilla. Nu as dezbate acum parerea mea personala despre Guerrilla si oamenii de acolo pentru ca - pana la urma - fiecare post isi cauta segmentul sau de public.
  • ANGHEL MARIAN ANGHEL MARIAN
    Bine ati revenit si Bafta Multa!La cati mai multi radioascultatori!
    AVEM NEVOIE DE GUERRILLA!
  • Oana Oana
    "Poţi să păcăleşti câţiva oameni tot timpul şi toţi oamenii o perioadă, dar nu poţi să păcăleşti toţi oamenii tot timpul" Abraham Lincoln

    Popescu,Dobro,Mihaiu ?!
  • Alex Alex
    de acord cu Marius. Am ascultat si cand era doar muzica, dar este bine ca Guerrilla s-a intors. Cat despre noul vechi proiect, sper sa continui sa aud la Guerrilla ceea ce nu aud in alte parti. pentru ca ... imi place sa ascult ceea ce-mi place, nu ce mi se da :)
  • Marius Marius
    Adrian, eu unul inteleg ce au vrut sa spuna. Chiar daca nu mai sunt Exarhu, Corondan, Radulescu, Craioveanu sau Planeta Moldova. Pentru mine e important ca s-au intors si ca nu au abandonat proiectul. Fara Guerrilla (aia originala sau "furata", dupa cum spui tu) unii dintre noi nu aveam ce asculta in toti acesti ani, iar artistii alternative din Romania nu aveau un loc unde sa li se auda piesele. Pana la urma, asta e tot ce conteaza.
  • ion din balon ion din balon
    Inca o tura de sifonat banii investitorilor si gauri la bugetul de stat. Acum, daca investitorii inca mai cred in "echipa" lui Mihaiu, nu e problema noastra, iar ascultatorii oricum sunt putini si prea "tineri si frumosi" ca sa fie capabili sa vada ceva din escrocheria lui Mihaiu :)))
  • geo geo
    Ieri s-au implinit 16 ani de Europa FM. Si nu am citit nimic...doar Guerrilla...
  • adrian adrian
    "Suntem oamenii care au facut Guerrilla." Pe bune?! Probabil au vrut sa spuna ca sunt cei care au furat/stricat gherila, dar le-a iesit altceva; important e ca ascultatorii nu fac diferenta.

Trimite un comentariu

sus