Skip to main content

FOTO. Rustin Dust, Free Balance şi Bruce & Istvan, ultimii finalisti de la Romanii au talent

 
FOTO. Rustin Dust, Free Balance şi Bruce & Istvan, ultimii finalisti de la Romanii au talent

Tabloul finaliştilor Românii au talent a fost completat aseară cu ultimii trei concurenţi care trec mai departe în lupta pentru premiul în valoare de 120.000 de euro.

Publicitate


Rustin Dust, Free Balance şi Bruce & Istvan merg în marea finală, care va avea loc pe 3 iunie. Tot aseară, Andi, Mihaela, Andra şi Florin au ales cel de-al patrulea candidat la premiul de originalitate de 10.000 de euro – Triada. Pentru premiul de originalitate mai concurează Dreams Drums Druum, Anisia Gafton, Dumitru Sănduţa şi Fraţii Adrian. Românii îşi pot vota favoritul prin sms la numărul 1200, folosind codul de concurs al fiecăruia, până vinerea viitoare, la ora 20:30.

Momentele la Românii au talent, la ediţia din 27 mai, ultima semifinală:

Grupul Romula Malva a dansat plin de energie şi a avut ca temă muzicală două melodii specifice căluşarilor din zona Craiovei: Plimbare de la căluşi şi Mişcare.

Remus Stana a creat un moment plin de emoţie. Concurentul a interpretat la vioară celebrul single Love me like you do şi a avut alături de el pe scenă şi câţiva dintre membrii baletului PRO.

Băieţii din trupa One Wave Crew au prezentat aseară o luptă pe ritmuri de breakdance. ”Am văzut figuri originale, aţi făcut revoluţie în acest stil de dans. Vă felicit din toată inima! Sunteţi pe gustul meu total! Foarte buni!”, le-a spus Mihaela concurenţilor.

Trupa Rustin Dust a cântat o melodie pop-rock, compoziţie proprie. La final, Mihaela şi Florin s-au ridicat în picioare şi i-au aplaudat pe cei cinci tineri. ”Atunci când mie-mi stârneşti creierul, e un lucru bun. Este foarte, foarte bine pentru că ţineţi flacăra pop-ului. Bravo, bravo, bravo!”, a spus Florin.

Fetele din grupul Triada au adus aseară pe scenă un număr de acrobaţie cu elemente complexe executate perfect. Concurentele au umplut scena cu frumuseţea şi zâmbetele lor, dar, mai ales cu talentul desăvârşit. ”Cirque du soleil scrie pe voi!”, le-a spus Andi celor trei fete.

Maria şi Remzi Karataşoglu au prezentat în cea de-a cincea semifinală Românii au talent o poveste din Roma antică. Remzi a făcut o serie de flotări cu câteva cuţite, a mers pe cioburi de sticlă şi a tras un car cu zăbrele plin cu sclavi, pe care, prin forţa lui, a reuşit să-i elibereze la final.

Trupa One Life Studio, formată din Dan şi David, a reuşit un mix perfect de chitară şi beatbox. Cei doi băieţi au interpretat mai multe refrene ale unor melodii celebre.

Bruce & Istvan au încântat publicul cu un moment de dans contemporan prin care au spus o poveste.

Ştefan Buzdugan a cântat la pian un fragment din Scherzo op.31 nr.2 de Frederich Chopin.

Mihaela Viorela Hasuna a interpretat melodia Now we are free şi a creat un moment sensibil.

Membrii trupei Free Balance au adus pe scenă un număr de acroyoga cu elemente de acrobaţie şi dans.

Cei patru băieţi din trupa 3,14ţa & Band Over au cântat melodia R U Mine?

Trupa Rustin Dust a reuşit aseară să se califice prima în marea finală, care va avea loc pe 3 iunie.

Cei doi tineri care formează grupul Free Balance, au reuşit să ridice juriul în picioare şi să impresioneze cu momentul lor plin de pasiune. Ei s-au clasat pe locul al doilea în preferinţele celor de acasă şi merg în finală, unde vor lupta pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Decizia alegerii celui de-al treilea finalist al serii a aparţinut juraţilor. Ei au avut de ales dintre momentul muzical prezentat de Ştefan Buzdugan la pian şi dansul plin de trăiri adus pe scenă de Bruce & Istvan. Dacă Florin a ales pianul, Andra, Mihaela şi Andi au decis să-i ducă în finală pe cei doi dansatori.

Vinerea viitoare românii vor avea posibilitatea să îl aleagă dintre cei 16 concurenţi pe cel care merită titlul de erou naţional şi premiul de 120.000 de euro.

GALERIE FOTO. Concurenţii ultimei semifinale de la Românii au talent


Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anthalle Anthalle
    Era foarte evident ca acei Bruce & Istvan vor trece in finala, deoarece sa ne amintim ca acest Istvan a lucrat ca si coregraf si dansator in show-ul "Dansez pentru Tine" ceva ani buni tot la PRO TV, deci acolo pilele functioneaza ca la carte. Cum sa nu il treci pe colegul de trust atunci cand jurizezi ?

Trimite un comentariu

sus