Skip to main content

FOTO. Grafică nouă la Acasă TV şi cea mai importantă schimbare de siglă de la lansarea staţiei

 
FOTO. Grafică nouă la Acasă TV şi cea mai importantă schimbare de siglă de la lansarea staţiei

Transformare la Acasă TV. Postul TV trece prin cea mai importantă schimbare de logo, de la lansarea sa în 1998. Modificările, ce se vor vedea pe post de pe 9 mai, vizează întregul pachet grafic al televiziunii grupului Pro.

Publicitate

În plus, postul va relua, tot din 9 mai, serialul Puterea destinului, ce va fi difuzat la Acasă TV, de luni până vineri, de la ora 22.00. reprezentanţii postului pentru femei anunţă că în curând va fi difuzat un nou sezon al serialului turcesc Trandafirul negru, difuzat în trecut şi de Pro TV, dar şi telenovela mexicană Până la capătul lumii.

Noua siglă Acasă TV, din 9 mai:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    CEO ProTV crede ca o sa creasca audienta AcasaTV odata cu schimbarea logo-ului? Da, poate o sa creasca, dar degeaba schimba o imagine daca vor redifuza vechituri.

    "Clona", "Regina Inimilor", "Regina & Inima de ***", "Culorile iubirii", "Santa Diabla", "Puterea destinului", "Diamantul noptii".
  • Dan Dan
    *bleah* Ce logo dezgustător. "Acasâ"? :)) Si ce e cu schema aia de culori? Zici ca e lip-gloss pentru femei bătrâne. Mai bine pastrau vechiul logo si il faceau alb si semi-transparent, ca pe cel Pro TV. If it ain't broken don't fix it.
  • Gabi Gabi
    Pacat...
  • Iuli Iuli
    Mai nou in 2016 toate siglele se schimba.. :) ProTV (arata ok..), AcasaTV (oribil), Euforia [Happy] (ok..), B1 TV (ok..), FANTA (oribil)
    .
    P.s.: Macar daca AcasaTv ar difuza ceva de calitate, nu "Clona", seriale indiene, turcesti. Ceva romanesc..
  • Eu Eu
    Penibil... Si cromatica... Mult cacaniu, fara nici o stralucire, fara forta. A pierdut tot ce avea...Iuli ai dreptate, JALNIC
  • Dorian Dorian
    acasâ? pi buni ? lol
  • Valentin Valentin
    Iuli are dreptate. Noua siglă arată mult mai rău ca vechea. Mă uitam şi le site-ul celor de la Gândul. Versiunea vechie era ok, nu cine ştie ce, dar era în regulă. Asta nouă e oribilă, nişte poze cu scris pe ele. Horror!
  • Iuli Iuli
    Cea mai jalnica sigla dintre televiziunile din Romania! Cine a facut-o? Un copil de 10 ani? Wtf! Cum sa schimbi o sigla care are si gratie si "putere" intr-o sigla care transmite o reclama la prajitura Alka

Trimite un comentariu

sus