Skip to main content

Ştirea cu Euro la Pro TV pe Digi 24, marketing pentru RCS

 
Ştirea cu Euro la Pro TV pe Digi 24, marketing pentru RCS

ABORDARE DE MARKETING. Abordare de marketing în favoarea RCS pe Digi 24, postul de ştiri deţinut de operatorul de telecomunicaţii.

Publicitate

Digi 24 a găsit un unghi de abordare a informaţiei că Pro TV va difuza cele mai importante meciuri de la Euro 2016 astfel încât să-şi promoveze reţeaua de cablu RCS&RDS.

"Meciurile se vor vedea în reţeaua RCS", a fost principalul titlu de pe burtiera postului de ştiri, dar şi abordarea generală a ştirii monitorizate de Paginademedia.ro. În prima propoziţie, ştirea preciza că "Pro TV va difuza partidele", după care materialul prezentat pe post era orientat ca marketing pentru reţeaua care deţine staţia de ştiri. Sub burtiera principală, pe ecran, era menţionat faptul că meciurile vor fi difuzate de Pro TV.

Digi 24 a fost unul din posturile interesate de meciurile Euro 2016. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, după ce TVR 1 a ieşit din negocieri, compania care deţine drepturile de difuzare pentru Euro a discutat cu Digi 24 şi cu Pro TV, optând pentru ultima variantă.

CONTEXT. Pro TV a anunţat astăzi că va transmite, alături de Dolce Sport, meciurile de la Euro 2016. Pro TV va transmite toate meciurile Romaniei si cel mai important meci al zilei de la Euro - meciul de ZECE (in fiecare zi, la 22:00).

Postul de televiziune a achiziţionat opţiunea free-to-air, rămasă liberă după ce TVR 1 a „ieşit” din joc, din cauza problemelor financiare.

Din informaţiile Paginademedia.ro, şi Digi 24 a fost interesat de meciurile

Euro 2016 se va desfăşura în perioada 10 iunie - 10 iulie 2016 Ţara noastră va face parte din grupa A alături de Franţa, Elveţia şi Albania. Primul meci al Euro se va disputa chiar pe 10 iunie, între România şi Franţa.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • d d
    @geo, si in general RDS, nu a mai bagat un canal in *** pe DTH dupa aproape 2 ani, iar pe cablu de 1 an, se numeste indiferenta si nesimtire.. Si pota spui ceva, ei trebuia sa dea Champions league, Europa League si EURO. Nu cu portia. Dar uiti ca 2 ani s-a vazut F1 doar la Telekom? Si ca se lauda ca au cele mai multe competitii cu motor, dar in afara e F1 si MotoGP, celelalte sunt ori in premiera ori deloc..
  • Bullshit News TV Bullshit News TV
    Digi24=RTV=A3=B1TV=varza cu muraturi,aceleasi mizerii sub alta forma
  • geo geo
    d-ule, fiecare dă ce si cum isi permite. Nu tin minte ca Telekomul sa fi difuzat vreodata MotoGP-ul ori CM de rugby ori vreun turneu de mare șlem la tenis. Telekomul este mai scump ca Digi si, nu te contrazic, difuzeaza anumite competitii care pot fi vizionate - anumite meciuri - și pe Pro TV. Eu sunt mulțumit cu ceea ce difuzează Pro TV din CLeague, E League si Euro 2016. Dacă vreau mai mult privesc pe net, fără taxe. Apropo, te-ai convins si tu, intre timp, ca Digi are pe televiziune un numar dublu de abonati fata de Telekom ...ca tot ziceai tu ca cei de la Digi nu au multi abonati.
  • d d
    @geo, daca erau adevarati si aratau respect fata de abonati, dadeau ei toate meciurile de la Euro, cele mai importante competitii de fotbal, Champions League si Europa League. Sunt foarte informat, nu ma mai contrazici? Gresesc cu ceva? Ca nu vor sa dea acele competitii, indruma abonatii sa vada cateva meciuri la Digi Sport, pardon Pro TV! Ai prezentat acele cifre dar nu dau ei cele mai tari competitii, ci concurenta. Prin asta iti arata neinteresul fata de abonati.
  • geo geo
    d, ești pe linga subiect si predicat.
    Digi are peste 3,2 milioane de abonati la servicille TV.
    Telekom are peste 1,5 milioane la serviciile TV.
    Deci cine are mai multi...unde este sărăcia și pomana...Informează-te, postacule, înainte de a scrie tâmpenii mai mari decât tine.
  • d d
    Fomistii astia de la RDS! Asteapta doar pomana.. Saracii de ei, daca nu au multi abonati, asa patesti. :)))
  • Iuli Iuli
    Smecheri astia de la Digi24:))) bravo!
  • Adi Adi
    Eu simt o frustrare la Digi care e clar ca a cam pierdut lupta cu Dolce la drepturi.Acum a ajuns in situatia penibila de a face reclama altora,Protv,doar ca sa nu le plece clientii la Telekom.
  • MANELISTUL LUI BOC MANELISTUL LUI BOC
    Sunteți penibili ,RDS, și UPC,ați ajuns la mana unui patron penal,recte Sârbu, pt a transmite câteva meciuri de la Euro,asta,e oftica voastră, stati,exact cum făceau francezii mișto de noi,cu"S'îl vous plait, monsieurs",cu mana întinsă după resturi.Eu,cel puțin, îl vad cap coada,și ar fi bine,ca Telekom,sa va blocheze,accesul la platforma digitala, de ce sa nu plătiți, dacă vreți sa vedeți, ?
  • an an
    au prezentat foarte ok faptul ca nu mai trebuie sa plece abonatii la alta firma de cablu pentru ca si ProTV retransmite meciurile...de ce ar trebui sa fie dezinformati de viitoarele reclame Dolce cand vor spune ca SOC! SOC! SOC! Meciurile de la Euro se vad doar pe Dolce... bravo ProTV - dar totusi ar trebui sa foloseasca si *** pt meciuri, pentru ca va deveni anost sa vedem pe o televiziune generalista asa ceva - fara Stiri, fara un Film (vorbesc de meciurile de la 22:00) ...in plus ca publicul Pro nu este format exclusiv din barbati..
  • Gaetano Gaetano
    @Zuzu: De ce???!! Ca doar n-au dezinformat asa cum face Romania TV!
  • Zuzu Zuzu
    Miscare de marketing jenanta gen Romania TV. Ar trebui taxati
  • geo geo
    Stirea este cât se poate de corectă. Și completă. Mai ales că se precizează că meciurile vor fi in direct la Pro TV. Probabil ca abordarea ar fi fost aceeasi si daca drepturile ajungeau la A 1 ori la TVR 1. Oricum, canalele RCSului au promovat si alte evenimente sportive transmise de Pro TV, cum ar fi meciuri de ELeague ori CLeague.

    PS - Mă aștept ca marketingul sa fie mult mai agresiv, in perioada urmatoare, pe toate canalele Digi si pe toate materialele de informare scrise / on line / tiparite ale RCSSului, cum ca Euro 2016 se vede in reteaua lor.

Trimite un comentariu

sus