Skip to main content

Topul Blogosferei, dominat de cazul fotbalistului Patrick Ekeng şi criza dezinfectanţilor

 
Topul Blogosferei, dominat de cazul fotbalistului Patrick Ekeng şi criza dezinfectanţilor

Două subiecte au dominat blogosfera în weekend: cazul fotbalistului Patrick Ekeng, care s-a stins după ce a căzut pe teren, la meciul Dinamo - Viitorul şi ancheta dezinfectanţilor diluaţi derulată de Gazeta Sporturilor postată pe blogul lui Cătălin Tolontan.

Publicitate

Un text semnat de Adrian Georgescu - Veşnic prea aproape de moarte - a numărat peste 2.000 de share-uri şi a fost cel mai distribuit din blogosferă, potrivit monitorizării Facebrands pentru Paginademedia.ro. Şi blogul Cronicii cârcotaşilor a scris un material despre Ekeng, semnat de Silviu Iliuţă cu multe sute de share-uri.

În weekend, au circulat bine pe Facebook şi episoadele semnate de echipa lui Cătălin Tolontan în ancheta dezinfectanţilor diluaţi.

Selecţia celor mai distribuite materiale de pe bloguri şi platforme colective, distribuite în weekend pe Facebook:

1. AdrianGeorgescu.ro, “Veşnic prea aproape de moarte"

- 2.004 share-uri.

Din text:

Secvenţele cu fotbalistul Patrick Ekeng pus ca un sac de cartofi pe o targă şi dus spre o ambulanţă lipsită de defibrilator reprezintă radiografia noastră în acest moment. În alte ţări, apropiate geografic, sunt defibrilatoare pe stradă.

Nu suntem rău intenţionaţi, ci nepregătiţi pentru viaţă şi pentru moarte. În acest moment, România poate fi paralizată de o ploaie mai puternică. Este ca un autocar plin cu copii care circulă cu mare viteză pe Transalpina, condus de un şofer legat la ochi."

2. Tolo.ro, “Spitalul de copii din Galaţi a retras pe furiş Hexio-Scrud şi Clorhexin. De ce a cerut parchetul secretizarea rezultatelor? Autorităţile au cedat: lista devine publică. ne-au minţit! Sunt 50 de spitale, adică 20 %"

- 1.147 share-uri.

3. Cronicipebune.ro, “Adevărul e că băiatul ăsta a venit în România pentru un trai mai bun"

- 707 share-uri.

Din text:

Patrick Ekeng a crezut ca vine in Europa.
Iar, pe teren, a fost singurul care a luptat pentru viata lui. Ceilalti nu au stiut regulile, pentru ca toata viata le-au fentat. (...)

Cei din jur nu i-au aplicat primul ajutor.
In loc sa invatam in clasa intai sa acordam primul ajutor, ne umplem capul cu tone de informatii inutile. Plus flori invatatoarei.

Fentatul regulilor e in noi, crestem cu el.
Pentru ca la noi penalii au voie sa candideze. Au gasit o portita in legea data tot de ei si de ai lor.

Ai crezut ca vii in Europa, dar ai ajuns in Africa de acum 50 de ani.
Iertare!

4. Tolo.ro, “În plină criză de încredere, ministrul Achimaş a minţit şi a manipulat! El a raportat 5%, dar a uitat să spună să sunt 50 de spitale cu probleme. Oamenii sunt internaţi în spitale, nu în beţigaşele de probe!",

- 492 de share-uri.

5. Lead.ro, “CSM Bucureşti este campioana Europei! Fetele s-au depăşit pe ele, au întrecut Gyor şi au câştigat trofeul Champions League”,

- 308 share-uri

De menţionat:

Tolo.ro: "În timp ce sute de oameni protestează la Universitate, avem confirmarea: nu doar testele pe produsele Hexi au ieşit neconforme în spitale, ci şi ale altor dezinfectanţi!"

- 241 share-uri

Blogurile Adevărul: "Ce vede presa. Un studiu de caz la Vama Veche", de Eugen Hriscu

- 197 share-uri

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus