Skip to main content

TVR şi Dolce Sport transmit partida România-Georgia, ultimul meci amical al Naţionalei înainte de Euro 2016

 
TVR şi Dolce Sport transmit partida România-Georgia, ultimul meci amical al Naţionalei înainte de Euro 2016

Televiziunea Română şi Dolce Sport vor transmite pe 3 iunie ultimul meci de pregătire al naţionalei înainte de Euro 2016, partida pe care naţionala o va juca împotriva Georgiei. Meciul se va disputa de la ora 21.00.

Publicitate

TVR va difuza şi meciurile echipelor pe care România le va întâlni la Euro 2016 sau în preliminariile Mondialelor din 2018.

Începând de duminică, 29 mai, până vineri, 3 iunie, telespectatorii TVR văd fotbal european la TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD, precum şi online, pe TVR+.

Vineri, 3 iunie, la ora 21.00, reprezentativa României joacă, alături de naţionala Georgiei, ultimul meci de verificare înainte de EURO, cu o săptămână înainte de confruntarea cu Franţa de la Paris, partidă ce va deschide competiţia continentală.

Totodată, va fi prezentat oficial lotul cu care România va participa la Campionatul European. Pe Arena Naţională, fanii vor avea ocazia să-i vadă pe cei 23 de fotbalişti aleşi de Iordănescu jucând împotriva unui adversar care, în şase meciuri directe cu „tricolorii", nu a reuşit decât două egaluri. Partida România-Georgia va transmisă în direct la TVR 1 şi TVR HD, comentată de Marian Olaianos şi Dragoş Bocanaciu. Atât înainte de meci, de la 20.40, cât şi după fluierul de final, Cristian Mîndru va realiza emisiunea Studio fotbal.

Până la confruntarea României cu Georgia, TVR va difuza meciurile adversarele „tricolorilor” din grupele EURO 2016. Astfel, în această duminică, de la ora 18.30, TVR 3 şi TVR HD transmit în direct partida Albania-Qatar, disputată în Hartberg, Austria, unde albanezii au cantonamentul; comentariul pentru această întâlnire este asigurat de Bogdan Tomulică.

Miercuri, pe 1 iunie, de la 21.45, la TVR 2 şi TVR HD poate fi văzut meciul Polonia-Olanda, comentat de Emil Hossu-Longin; evoluţia polonezilor este de urmărit, cu atât mai mult cu cât elevii lui Iordănescu se pot confrunta cu ei în optimi şi îi vor întâlni cu siguranţă în noiembrie, în preliminariile CM 2018.

Vineri, 3 iunie, de la 19.00, telespectatorii TVR 2 şi TVR HD văd Elveţia-Moldova, în direct de la Lugano, ultimul meci amical al elveţienilor înainte de turneul final, comentat de Bogdan Tomulică.

  • Programul complet al meciurilor de la Euro2016, AICI

  • Cine vor fi comentatorii Pro TV de la Euro2016, AICI

  • Cine vor fi comentatorii Dolce Sport de la Euro2016

  • Dolce Sport: Meciurile de la Euro, pe mobil, tablete şi Smart TV. Cât costă abonamentul

  • CNA: Cât pot prelua televiziunile de la Pro TV şi Dolce din meciurile Euro 2016

  • Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
    viewscnt

    Comentarii

    • claudiuu claudiuu
      Astia de la Tvr au datorii uriase la frf si ei transmit meciuriile de pregatire ale adversariilor Romaniei http://www.prosport.ro/sport-life/special/exclusiv-frf-a-dat-in-judecata-tvr-federatia-cere-insolventa-televiziunii-publice-pentru-o-datorie-de-peste-780-000-de-lei-postul-a-transmis-meciurile-nationalei-si-n-a-platit-14953146
    • Adi Adi
      Dumnezeule mare, astia de la TVR chiar nu sunt intregi la minte!!! Cum sa tranamiti tu,televiziune nationala,meci amical Qatar-Albania??? Pentru astfel de investitii vor ei sa mareasca abonamentul ? Chiar nu intra odata DNA-ul la TVR?
      P.S Nici nu mai am ce sa apun despre ,,calitatea,,comentatorilor TVR. Acolo ar trebui sa intre bunul simt. Dar e clar ca nu stiu ce aia.
    • claudiuu claudiuu
      Sar putea ca meciuriile Romaniei din preliminarile CM 2018 din Rusia sa nu mai fie transmise de Tvr fiindca Tvr are o datorie la Frf de 1 600 000 de eurooo
    • geo geo
      Interesant. De unde au găsit bani pentru aceste amicale, mai ales pentru super meciul Albania - Qatar...meciurile astea fuseseră plătite înainte de a începe criza Eurovision ?

    Trimite un comentariu

    sus