Skip to main content

VIDEO. Dobro: luni, primul matinal la noul Guerrilla. Cum arată grila şi de ce au început cu 30.000 de mulţumesc

 

PAGINADEMEDIE LIVE. "Luni va fi momentul T zero, sau G zero", a spus Mihai Dobrovolschi la Interviurile PaginademediaTV. Până luni dimineaţă, realizatorii Radio Guerrilla mulţumesc public, pe post, individual, tuturor celor peste 30.000 de persoane care au semnat petiţia Vrem Guerrilla înapoi.

Publicitate

De ce a ales Radio Guerrilla acest mod neobişnuit de a reveni, cu 30.735 de "mulţumiri" nominale?

Mihai Dobrovolschi, pentru Paginademedia.ro:

"Noi singuri nu am exista şi asta am înţeles-o foarte bine. Am înteles foarte bine că fără ascultatori suntem zero, oricât de talentaţi am fi. Ei ne-au ajutat mult cu acele petiţii, au arătat că încă ne mai aşteaptă. Eu cred că la CNA ne-a ajutat şi asta. Noi preferam să facem lucruri un pic mai adânc. Le mulţumim tuturor."

Dobrovolschi a trecut în revistă emisiunile care se vor auzi pe post.

"Guerrilla de dimineaţă, cu mine, Matei Oprina şi Gilda Comârzan. Apoi, de la 10.00, Petru Stratulat cu Sorin Badea fac Sound of silence, care nu a fost pe Guerrilla în formula asta, când s-a terminat emisia acum doi ani, însă a crescut foarte, foarte frumos unde am fost cu DobroShow şi este foarte potrivită cu Guerrilla. Este pentru oameni inteligenţi, pentru oameni care vor să afle ce s-a mai întâmplat în ştiinţă, in tehnologie. N-o să fie doar asta, dar va fi un program din care afli multe noutăţi despre lumea care te înconjoară.

Apoi vine Liviu Mihaiu cu Asta la revista presei de la 13.00 la 14.00. Memo, care avea şi înainte intervalul, de la 14.00 la 17.00 cu Binili învinge.

În intervalul 17.00-20.00 va fi Bogdan Şerban cu Guerrilla logout.

Între 20.00 şi 22.00 intră Dragoş Olaru, care era la ştiri la noi, dar care între timp a terminat UNATC-ul. Este actor cu acte în regulă, e păcat să nu foloseşti emoţia unui om pentru programul de radio dintre ştiri. Programul de infotainment are ca şi condiţie transmisia de emoţii, cel puţin la Guerrilla. Iar Dragos e un om atât de emoţional, de ce să nu îşi facă programul lui? O să facă zilnic program şi într-una dintre zile o să facă o emisiune u încă doi colegi, ceva ce n-a mai fost pe Guerrilla, n-aş vrea să vă stric surpriza. O să fie un gen de mocks show, un program unde se ia realitatea în glumă la modul serios.

Avem emisiuni specializate seara, îl avem pe Hefe, o să avem Electrocord, o să placă, o să avem o emisiune pe hip hop tot aşa seara.

În weekend o să-i avem pe Iulian Tănase cu Mitoş dimineaţa, cum erau de obicei, după care o să avem o emisiune de film, Prima bandă.

Cu Dan Chişu încă suntem în discutii, să vedem dacă are timp, pentru o emisiune de cooking, looking, talking show. Dan Chisu este un foarte bun povestitor, este şi regizor, n-am niciun dubiu că o să reuşească să povestească ceea ce vede el în faţa lui.

VIDEO. Mihai Dobrovolschi la PaginademediaLive, înregistrarea integrală:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ScienceFan ScienceFan
    Sound of SCIENCE!!

Trimite un comentariu

sus