Skip to main content

VIDEO. France 3 nu a respectat embargoul şi a anunţat premiile de la Cannes înaintea juriului

 
VIDEO. France 3 nu a respectat embargoul şi a anunţat premiile de la Cannes înaintea juriului

VIDEO. Postul de televiziune France 3 a încălcat embargoul legat de premiile de la Cannes.

Publicitate

O corespondentă a postului de televiziune France 3 a prezentat ieri seară numele câştigătorilor festivalului de la Cannes, înainte ca rezultatele competiţiei să fie oficiale, scrie Ozap.com.

France 3 n-a respectat tradiţionalul embargo. Corespondenta de la Cannes a televiziunii franceze a dezvăluit principalii câştigători ai festivalului de pe riviera franceză cu puţin înainte de ora 20.00. Jurnalista a folosit o exprimare la modul condiţional optativ, dar chiar şi aşa ea nu a respectat o normă deontologică de bază.

Nathalie Hayter, jurnalista de la France 3, i-a anunţat, înaintea juriului, pe câştigătorul premiului pentru interpretare masculină, Shahab Hosseini ("Le Client" d'Asghar Farhadi), premiul pentru interpretare feminină, Jaclyn Jose ("Ma' Rosa") şi marele premiu pentru "Juste la fin du monde" al lui Xavier Dolan.

Postul Canal+ a dezvăluit începând cu ora 20.00 lista completă a câştigătorilor. De altfel, în fiecare an, informaţii cu privire la principalii laureaţi ai festivalului de la Cannes "s-au scurs" pe reţelele de socializare chiar cu o oră înainte de anunţul oficial.

VIDEO. Momentul în care jurnalista a anunţat principalii câştigători de la Cannes, înaintea juriului

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • povesti povesti
    EMBARGÓ, embargouri, s. n. 1. Interzicere de către un stat a exportului sau importului de mărfuri ori a capitalurilor într-o sau dintr-o țară, ca sancțiune pentru încălcarea unor reguli sau principii de drept internațional sau ca mijloc de presiune politică. 2. Reținere de către un stat a navelor comerciale sau de mărfuri ale altui stat aflate pe teritoriul său (în condițiile în care a survenit un conflict între statele respective). – Din fr. embargo.
    NDA poate?
    n-ai fost chiar prima din clasa ta, nu?

Trimite un comentariu

sus