Skip to main content

VIDEO. Irina Radu, la Paginademedia TV, înregistrarea integrală

 
VIDEO. Irina Radu, la Paginademedia TV, înregistrarea integrală

Irina Radu, proaspăt numită în funcţia de preşedinte al Televiziunii Publice, a fost în direct la Paginademedia TV.

Publicitate

Care sunt variantele de redresare a Televiziunii Publice? Care sunt planurile pentru următoarea perioadă? Ce se întâmplă cu cei 2.400 de angajaţi?

Interviul PaginademediaTV a fost transmis din studioul Mindopoly.

Înregistrarea integrala interviului va fi disponibilă în curând, pe Paginademedia.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Pacat ca prima intrebare a fost de fapt postarea unui individ, putea-i sa intrebi tu direct cum a ajuns sa fie numita de PSD, construind o intrebare decenta, nu elucubratiile unui postac. Apoi nu pot fi de acord cu Irina Radu cand spune ca nu vrea sau ca nu se pune problema de dat afara oameni. Ba trebuie dati afara, multi. Un aparat de 2500 de oameni pentru 2-3 TVR-uri ... e foarte mare ! Ca vor sa curete televiziunea de pilosi sau vor da afara profesionisti si baga TVR in groapa e diferenta intre a face o treaba proasta sau buna.
  • Violeta Violeta
    Buna ziua,
    Care va fi strategia de evaluare a calitatii muncii efectuate de salariati?
    Cum se vor atenua discrepantele dintre efortul depus si rasplata muncii?
    Este moral ca fostii directori sa primeasca in continuare salarii de director departament, desi nu mai sunt coordonatori?
  • Adam Adam
    Felicitari dna Radu.
    Spuneti lucrurilor pe nume si punctati cu atentie aspecte importante, precum ratingul, destinatia cheltuielilor, menajand salariatii societatii (!) si respectand ierarhia organelor de conducere.
  • Mihai Mihai
    Salut, Petrisor!

    As vrea sa o intrebi pe doamna Radu cum justifica neperformanta Televiziunii Publice? Desi are in subordine mii de angajati, TVR-ul sare cu greu de 1 rtg. In plus, as ruga-o sa nominalizeze emisiunile care fac mai mult decat media postului. Este adevarat ca in Televiziunea Publica muncesc performant cateva sute de angajati restul "freaca menta" pe principiul "nu mi-ati dat de lucru si eu sa refuz"? Cam asta e mentalitatea a mii de angajati de acolo.

Trimite un comentariu

sus