Skip to main content

VIDEO. Serialul Preacher, inspirat de benzi desenate, va avea premiera la AMC România pe 30 mai

 
VIDEO. Serialul Preacher, inspirat de benzi desenate, va avea premiera la AMC România pe 30 mai

Serial „Preacher" va avea premiera pe AMC luni 30 mai de la ora 4:00, apoi în reluare de la ora 23:00. Noi episoade se vor difuza din 6 iunie, în fiecare luni.

Publicitate

"Preacher", bazat pe franciza de reviste de benzi desenate cu acelaşi nume, ale lui Garth Ennis şi Steve Dillon, populare în anii '90, este o co-producţie AMC şi Sony Pictures Television. Sezonul de zece episoade a fost adaptat pentru televiziune de către producătorii executivi Seth Rogen şi Evan Goldberg (ThisIsthe End, Superbad, Neighbors) şi producătorul executiv şi showrunner, Sam Catlin (Breaking Bad).

"Preacher" este un serial din genul dramă, supernatural, comedie neagră, care urmăreşte povestea unui predicator din Texas, Jesse Custer, un om căzut din credinţă, în drumul său spre Rai. Jesse este posedat de o entitate misterioasă, care îl face să dezvolte o superputere neobişnuită. În călătoria sa, Jesse face echipă cu fosta lui iubită, Tulip şi un vagabond pe nume Cassidy.

Când aceştia se reunesc, sunt atraşi într-o lume nebună populată de personaje din Rai, Iad şi din Purgatoriu. În drumul lor dau peste justiţiari, demoni şi îngeri.

Din distribuţia serialului fac parte: Dominic Cooper în rolul lui JesseCuster, Joseph Gilgun în rolul lui Cassidy, Ruth Negga în rolul lui Tulip, LucyGriffiths în rolul lui Emily, W. Earl Brown în rolul lui SherriffRoot, Anatol Yusef în rolul lui DeBlanc, Tom Brooke în rolul lui Fiore, Derek Wilson în rolul lui DonnieSchenck şi IanColletti în rolul lui Eugene/Arseface.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Am facut modificarile. Va multumim pentru precizari.
  • George George
    Amc se prinde in Romania prin UPC
  • Sorin Sorin
    nu,premiera in romania va fi pe 30 mai,in america va fi pe 22 mai
    va fi cu o saptamana mai tarziu la noi,fiindca in america pe 30 mai va fi sarbatoare si va fi reluat primul episod,dar din iunie va difuzat simultan cu america
  • Cosmin Cosmin
    Premiera serialului in SUA e pe 22 mai, deci probabil si in Romania va fi pe 22. :)
  • jonynocash jonynocash
    Inteleg ca mass-media la cate stiri (platite de forumfilm) dau cu pocnitorile marvel altceva nu mai vad. Un simplu search pe net arata ca Preacher e publicat de Vertigo detinut de WB/DC. Daca AMC ii lasa pe producatori sa-si faca treaba serialul asta ar putea deveni noul Walking Dead pentru ei
  • qwerty qwerty
    dacă s-ar și prinde AMC România în România, ar fi minunat. Dar nu este inclus pe niciuna dintre principalele două rețele, RCS și Telekom.
  • Alex Alex
    Buna ziua!..Nu stiu daca intereseaza pe cineva dar seria de benzi desenate dupa care este facut serialul apartine DC Comics(sursa:https://en.wikipedia.org/wiki/Preacher_(comics))

Trimite un comentariu

sus