Skip to main content

Anisia Gafton, de la Românii au talent în platoul lui Cove

 
Anisia Gafton, de la Românii au talent în platoul lui Cove

După succesul de la Românii au talent, Pro TV a decis să o ţină aproape pe concurenta care a câştigat premiul de originalitate cu momentul de stand up comedy.

Publicitate

Timp de o săptămână, Anisia Gafton va fi alături de Cove în platoul Vorbeşte lumea, începând de luni, pentru a prezenta şi analiza cele mai importante subiecte din lumea mondenă şi nu numai, potrivit reprezentanţilor Pro TV.

“Mă bucur foarte tare că o să prezint alături de Cove emisiunea Vorbeşte lumea. Abia aştept. O să fie o experienţă minunată şi o să fac oamenii de acasă să râdă. O să ne distrăm :)”, a declarat Anisia Gafton.

CONTEXT. Anisia Gafton vine la Vorbeşte ca urmare a deciziei Pro TV de a-i aduce lui Cove în fiecare săptămână o nouă coprezentatoare, după plecarea Adelei Popescu, care a intrat în concediu de maternitate.

Prima care i-a stat alături lui Cove a fost cântăreaţa de muzică pop Giulia Anghelescu. Următoarea săptămână, după experienţa de la Ferma vedetelor, Lili Sandu a dezbătut cele mai importate subiecte de la Vorbeşte lumea împreună cu prezentatorul permanent al emisiunii, Gabriel Coveşeanu. Iar săptămâna trecută Nicoleta Luciu i-a stat alături lui Cove, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Emisiunea Vorbeşte lumea este difuzată de Pro TV de la 11:30 la 13:00 şi de la 14:00 la 15:00.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • elena elena
    Mie imi place stirea, eu nu intru aici doar pentru audiente. :)
  • Iuli Iuli
    Si unde-i stirea? Putin ne pasa. In loc sa ne prezentati audientele lunare voi ne aratati cine stie ce "vedete".

Trimite un comentariu

sus