Skip to main content

Atacul lui Ponta la Iohannis pe tema Putin, sute de comentarii pe Facebook

 
Foto: Jurnalistii.ro
Foto: Jurnalistii.ro

"Hai că după 5 zile a ajuns şi Iohannis la serviciu şi a răspuns la declaraţiile lui Putin! Să ne rugăm la Dumnezeu să nu ne atace Rusia în weekend sau în iulie-august când e Comandantul nostru suprem în Florida!", sună atacul lui Victor Ponta la adresa preşedintelui Iohannis.

Publicitate

Declaraţia belicoasă a fostului premier a adunat peste 500 de comentarii pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Textul fostului premier însoţeşte un link de pe DCNew.ro, la următorul articol: "Iohannis reacţionează: Declaraţiile din partea Rusiei sunt incorecte. DELAY de 5 zile/ VIDEO".

În topul postărilor de pe Facebook din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Mihai Sturzu şi Klaus Iohannis au fiecare mesaje publicate pe paginile lor de Facebook.

1. Pagina oficiala Victor Ponta

- 514 comentarii pe Facebook.

2. Pagina oficiala Partidul National Liberal

- 459 comentarii pe Facebook.

3. Pagina oficiala Victor Ponta,

- 441 comentarii pe Facebook.

4. Pagina oficiala Mihai Sturzu

- 399 comentarii pe Facebook.

5. Pagina oficiala Klaus Iohannis, 310 comentarii pe Facebook la urmatorul mesaj:

"Monumentul „Aripi” reprezintă un simbol dedicat memoriei celor care şi-au riscat viaţa şi libertatea pentru a lupta împotriva terorii şi crimelor dictaturii comuniste. Amintirea acestor martiri şi eroi prinde aripi doar prin rostirea adevărului despre rezistenţa lor, prin onorarea periodică a memoriei lor şi prin acţiunea justiţiei de a li se face dreptate. Generaţiile de astăzi au nevoie de educaţie în spiritul adevărului şi reafirm sprijinul meu pentru crearea, cât mai curând în România, a unui Muzeu Naţional al Comunismului."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • John Salam John Salam
    Dilei de cinci zile, furculision de doi bani.

Trimite un comentariu

sus