Skip to main content

Cartoon Network continuă seria Uimitoarea lume a lui Gumball

 
Cartoon Network continuă seria Uimitoarea lume a lui Gumball

Cartoon Network a anunţat un nou sezon, al şaselea, din animaţia Uimitoarea lume a lui Gumball. Producţia a început luna aceasta în cadrul Studiourilor Cartoon Network EMEA, în Shoreditch, Londra. Sezonul cinci este programat spre difuzare din septembrie, anul acesta, la nivel mondial.

Publicitate

“Uimitoarea lume a lui Gumball” a fost premiată de 28 de ori până în prezent, printre aceste distincţii numărându-se şase premii BAFTA şi unul Emmy®.

Patricia Hidalgo, Senior Vice President, Chief Content & Creative Officer, EMEA Kids & International Kids Strategy la Turner a spus:

“Uimitoarea lume a lui Gumball este un exemplu extraordinar pentru modul în care o producţie europeană se poate clasa ca o animaţie de top la nivel mondial, dar şi un pilon de sprijin pentru ratingurile Cartoon Network. Suntem în continuare încântaţi de performanţa sa, nu doar pe canalele liniare, dar şi pe multiple platforme Cartoon Network din lume, motiv pentru care nu am avut nicio îndoială că trebuie să ducem povestea Gumball mai departe, în al şaselea sezon.”

Serialul este creat de Ben Bocquelet, o are ca producător executiv pe Sarah Fell, în regia lui Mic Graves.

“Gumball, Darwin şi familia Watterson au încă multe de spus şi sunt entuziasmat să lucrez pentru al şaselea sezon împreună cu echipa fantastică a Studiourilor Cartoon Network de la Londra. Avem planuri mari şi lucrăm deja la noile episoade cu dorinţa ca publicul nostru să râdă în hohote, mai tare decât au făcut-o vreodată”, a declarat Ben Bocquelet.

“Uimitoarea lume a lui Gumball” urmăreşte aventurile familiei Watterson. Gumball, alături de familia şi de prietenul său Darwin, un peştişor de aur, cutreieră şi explorează neobişnuitul oraş Elmore.

În actualul sezon, al patrulea, “Uimitoarea lume a lui Gumball” combină scenele live action cu animaţii 2D şi 3D, pentru a ilustra aventurile lui Gumball, pisica albastră a familiei Watterson.

Produs în Marea Britanie şi Germania, animaţia a fost lansată pe piaţă în 2010 de televiziunea de unul dintre cele mai importante posturi de desene animate din portofoliul Turner.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus