Skip to main content

Claudiu Pândaru, la ICEEfest: „În patru zile va fi lansată aplicaţia Şi EU Donez”. Scopul: o baza de date a donatorilor

 
Claudiu Pândaru, la ICEEfest: „În patru zile va fi lansată aplicaţia Şi EU Donez”. Scopul: o baza de date a donatorilor

Noua aplicaţie Şi EU donez, care îşi propune să creeze o bază de date a donatorilor de sânge din România va fi disponibilă în câteva zile. Anunţul a fost făcut de jurnalistul Claudiu Pândaru, partener al proiectului sieudonez.ro, pe scena ICEEhealth din cadrul festivalului ICEEfest.

Publicitate

Aplicaţia va fi disponibilă în următoarele zile, pe Android, iOS şi Windows Store.

Tehnology + marketing = blood Network

Aplicaţia dedicată donării voluntare de sânge, lansată iniţial în 2013, va beneficia de un plus de vizibilitate în rândul tinerilor, prin implementarea unei strategii de marketing.

Ce isi propune - o baza care reuneste potentialii donatori de sange din Romania. Practic, a explicat Claudiu Pandaru, in momentul in care cineva are nevoie de o transfuzie, sa se poata gasi donatori in cadrul bazei de date contruite prin aplicatia Si EU donez.

„Ideea miscarii este aceea de a aduna la un loc o comunitate de oameni şi de a-i încuraja să doneze sânge. Secretul este adresarea generaţiei tinere prin Marketing”, a declarat Claudiu Pândaru în cadrul conferinţei ţinute pe scena ICEEhealth din cadrul ICEEfest 2016.

Aplicaţia „Şi EU Donez” va fi integrată în campania „Pay With Blood”, care funcţionează pentru a doilea an în cadrul festivalului UNTOLD.

Invitat la Paginademedia Insight, Adrian Chereji, responsabilul în marketing şi comunicare al festivalului UNTOLD, a vorbit despre colaborarea cu platforma Sieudonez.ro, în vederea stabilirii unei baze centralizate pentru cei care doresc să doneze sânge.

“Vom lansa un concept care o sa ne ajute sa sa-i facem pe oameni sa mearga de 4-5 ori sa doneze pe an. E o platforma pe care o vom face impreuna cu sieudonez.ro si va fi unică în Romania”, a spus Chereji, in cadrul interviului susţinut la Paginademedia Insight.

Platforma a fost lansată în 2013 de Alex Livadaru şi Marius Mălăiaşi.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Elisabeth Elisabeth
    Toti apreciem aceste campanii, dar cand e de donat... ne dam la fund.
  • Marius Marius
    Foarte tare, bravo :)

Trimite un comentariu

sus