Skip to main content

Cum putem vedea meciurile de la Euro pe tabletă, laptop şi mobil

 
Foto: plus.google.com
Foto: plus.google.com

Meciurile de la Euro pot fi urmărite în România şi pe dispozitivele mobile: telefon, tabletă şi laptopuri. Pro TV, care deţine drepturile de difuzare pentru Euro, pune meciurile şi pe Voyo. Tot de la Pro TV le preia şi UPC. Telekom, care a cumpărat toate cele 51 de meciuri pentru Dolce Sport, a făcut o aplicaţie pentru a vedea partidele pe mobile şi tablete. Cât costă?

Publicitate

Detalii, în continuare:

Voyo.ro: un euro pentru meciuri pentru noii veniţi

Voyo.ro, serviciul de conţinut video online al grupului Pro, oferă acces la cele mai importante meciuri de la Euro 2016, inclusiv cele ale României. În perioada Euro 2016, pentru noii abonaţi voyo.ro care plătesc cu cardul sau prin PayPal, preţul este de un euro (valabil doar în prima lună de abonament).

În mod normal, abonamentul lunar pentru abonamentul la patforma Voyo.ro este de trei euro plus TVA.

Şi clienţii Orange au acces la meciurile de la Euro prin intermediul Voyo.ro pe care o pot activa din aplicaţia Orange TV Go sau pe site-ul tvgo.orange.ro. Orange oferă clienţilor acces la Voyo 2 luni gratuit, după care opţiunea costa 3.5 euro/luna (TVA inclus) şi 1 GB de trafic care poate fi consumat în aplicaţia Voyo şi pe voyo.ro.

Dolce Sport: cinci euro într-o ofertă specială

Dolce Sport are live streaming pentru meciurile de la Euro 2016, printr-o aplicaţie lansată cu ocazia Euro 2016. Postul de sport deţinut de Telekom are drepturile de difuzare pentru toate partidele de la Campionatul European (Detalii, AICI). Aplicaţia Dolce Sport se descarcă gratuit, dar se accesează pe bază de abonament: 5 euro pe lună + TVA pe perioada Euro 2016.

Aplicaţia conţine, pe lângă meciurile de la Euro, şi alte competiţii sportive locale şi internaţionale, transmise de canalele Dolce Sport.

UPC: Gratuit pentru abonaţii la TV şi internet

UPC oferă acces gratuit abonaţilor săi la cele 23 de partide difuzate de Pro TV, prin intermediul platformei de live streaming Horizon Go. Oferta de acces gratuit la Pro TV pe platforma Horizon Go este valabilă doar pentru perioada de derulare a Campionatului European (până pe 10 iulie).

Oficialii UPC nu au precizat clar dacă după 10 iulie Pro TV va rămâne în oferta Horizon Go.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus