Skip to main content

Despre leadership, într-un nou site. Jurnalişti de business scriu proiectul online

 
Despre leadership, într-un nou site. Jurnalişti de business scriu proiectul online

Un nou proiect editorial este online de săptămâna trecută. Este vorba de LeadersReunited.com, site pentru care scriu câţiva jurnalişti de business.

Publicitate

Ce îşi propune LeadersUnited:

“Noul proiect editorial se adresează publicului interesat de dezvoltare personală, consultanţă şi leadership, cu intenţia de a stimula inovarea şi educarea în domeniul business. vom scrie aici despre personaje interesante din business, antreprenoriat, dar şi artă şi cultură”, spun editorii site-ului.

Cine sunt editorii?

Ella Moroiu. Redactor-şef al al LeadersUnited este Ella Moroiu. Are 12 ani de jurnalism. A lucrat la HotNews.ro, Digi24, Radio France Internationale, GoldFM, şi TVRinfo.ro. A făcut radio şi TV, scrie online din 2005 şi, din când în când, pe hârtie glossy - Revista Cariere, Şapte Seri.

Din 2014 semnează şi pe BusinessCover.ro, unde realizează rubrica dedicată ştiinţei #SciCover, dar şi subiecte de business, tehnologie şi călătorii.

Bianca Dobrescu. Este contributor. Studiază filosofia, iar în urmă cu doi ani a intrat în presa economică. După Forbes Romania şi BusinessCover.ro, în prezent scrie la revista Capital, dar şi pe semnebune.ro, revistă online de însemnări culturale.

Georgiana Călin, contributor. Scrie la revista Forbes România, iar în trecut a fost la Business Magazin şi Elle Romania. Studiază pentru un Master în Jurnalism politic la FJSC.

Managing partner al proiectului LeadersReunited.com este Cristiana Pătru. Înainte să lanseze proiectul Leaders Reunited, Cristiana s-a ocupat de organizarea evenimentelor la Revista Cariere şi la Forbes România.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Patru Dan Patru
    ai uita sa pui jurnalisti intre ghilimele.

Trimite un comentariu

sus