Skip to main content

Ziaristul Dorin Chioţea renunţă la funcţia de consilier al Elisabetei Lipă după declaraţiile şocante ale acesteia

 
Ziaristul Dorin Chioţea renunţă la funcţia de consilier al Elisabetei Lipă după declaraţiile şocante ale acesteia

Demisie la Ministerul Tineretului şi Sportului. Dorin Chioţea, cel care găzduieşte şi emisiunea Dimineaţa de ştiri la Realitatea TV, şi-a anunţat demisia din funcţia de consilier al Ministrului Elisabeta Lipă.

Publicitate

Anunţul acestuia vine după declaraţiile făcute de Elisabeta Lipă la Digi Sport, în contextul lansării cărţii gimnastei Maria Olaru, în care aceasta a scris despe bătăile pe care l-a primit când era copil la lotul olimpic de gimnastică.

Chioţea: „Ca urmare a declaratiilor doamnei ministru Elisabeta Lipa, imi anunt public demisia de onoare din functia de consilier personal al dansei. Regret cuvintele sale, sunt convins ca nu reflecta gandirea dumneaei.”

Lipă a spus în emisiunea în care era invitată şi Maria Olaru că ea nu crede că e adevărat ce a scris fosta campioană despre violenţa fizică şi verbală la lotul naţional de gimnastică.

"Şi, chiar dacă ar fi fost adevărate", a pretins ministrul Tineretului şi Sportului, informaţiile nu trebuiau tipărite pentru că "alungă copiii de la gimnastică"!, scrie GSP.

„Nu aveau ce să caute aceste pasaje, era bine să nu fi apărut în carte!", a declarat Lipă.

„Şi chiar dacă am fost lovită eu nu o să spun! Dacă mă călcau în picioare sau m-ar fi călcat în picioare, astăzi dacă aş fi fost întrebată despre asta nu aş fi răspuns niciodată!", a continuat Lipă.

Potrivit surselor Gazetei Sporturilor, la finalul emisiunii de la Digi Sport, Elisabeta Lipă s-a îndreptat spre Maria Olaru, a luat-o în braţe şi i-a şoptit la ureche: „Ştiu, Marie, că aşa e, dar nu trebuie să spui!”

Anunţul lui Dorin Chioţea:

„Ca urmare a declaratiilor doamnei ministru Elisabeta Lipa, imi anunt public DEMISIA de onoare din functia de CONSILIER PERSONAL al dansei. Luni voi face demersurile oficiale. Ii sunt prieten apropiat si stiu ca e o mama devotata, un parinte exceptional, o sotie model. Regret cuvintele sale, sunt convins ca nu reflecta gandirea dumneaei. La randul meu, sunt persoana publica, jurnalist care critica astfel de derapaje si tata a trei copii. Nu pot sa ma asociez cu aceasta situatie nefericita. PS Alte comentarii in plus nu doresc sa mai fac.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dorin Dobrota Dorin Dobrota
    Foaie verde ananas,prost ai fost prost ai ramas!! Petrache vrea sa puna in umbra faptul ca un intreg lot de Kaiac-Canoe sa dopat,ca un *** doreste primaria capitalei si pentru asta tavaleste niste antrenori de renume mondial in mocirla,jocuri politice marca *** si prostie romanesti,niste ***,securisti,***.De ce dupa 16 ani se vorbeste?? De ce nu a spus nimic pana acum?? A avut cumva pierdere de cunostinta? Nu se pare ca a venit intr-un moment cand vin alegerile,cand gimnastica este la pamant,cand un intreg lot se dopeaza sub inalta conducere a d-nului Petrache?? Multe intrebari nu vi se pare? Puneti botul si luati parte la toti penalii din politica asta *** de la noi!!! Deci...foaie verde ananas,prosti ati fost prosti ati ramas,toti cei din politica si media ***!!
  • Smy Smy
    Dorin este un jurnalist cu mult peste alți pseudo-jurnaliști. Iar dacă a fost consilierul unui ministru tehnocrat pe comunicare NU văd nici un conflict de interese. Realitatea nu este singura si cea mai tare instituție Media din RO, ba din contră, este o instituție modestă într-o piața media cu zeci de trusturi. Doar nu vreți ca o instituție să aibă consilier pe comunicare un inginer constructor (cu tot respectul pt aceasta ultima profesie), este ok să ai un jurnalist sau un PR. Dacă era consilierul unui ministru cu apartenență politică, atunci chiar nu era deloc OK. Prin demisie a demonstrat încă o dată că are coloană, că înaintea interesului material omul are principii, drept pentru care fără să-i ceară cineva omul și-a pus demisia pe masă. BRAVO DORIN!
  • a a
    paguba.n ciuperci....chiotea...omul cu cel mai urat zambet din istoria televiziunii consilia pe probleme de gramatica?
  • Pandele Pandele
    Chiotea are un puseu de constiinta ?! Dupa ce a distribuit pe Facebook poza in clar cu Iovan strivit sub avionul prabusit in Apuseni ?! Pe bune ?! Jurnalist (ma rog...) si in acelasi timp consilier de ministru ?! Uau !
  • an an
    Mie imi place ideea lui Lipa, si asa avem foarte putini sportivi care imbratiseaza aceasta activitate de sportiv de performanta... ani intregi steagul Romaniei, s-a vazut ridicat la olimpiadele sportive, pentru ca si antrenamentele cu sa fara maciuca pe spinare, dadeau rezultat, acum parintii copiilor cu aptitudini sportive vor fi si mai rezervati in a-si duce odraslele la aceste sporturi...foarte rau!
  • maria maria
    Mare om mare caracter :)) Un model de urmat de jurnalistii de la Spiru Haret.
  • Andrei Andrei
    Un ipocrit...
  • Consiglierul Consiglierul
    Oare poti sa fii si jurnalist si consigliere la stat? Etica acestei meserii e ceva desuet...
  • livia pila livia pila
    Cum a mai putut fi acest individ si consilier, si jurnalist? Unde? La Realitatea tv! Acolo unde e marele patrihot si deontolog Rares Bogdan. De risul lumii! Unde mai pui ca Chiotea de abia știe sa articuleze doua fraze.
  • Adi Adi
    Eu acum am aflat ca Chiotea era consilier! Uimirea nu este ca si-a dat demisia, ci ca a ajuns in aceasta pozitie! Dar,dupa cum vedem ca gandeste Lipa, nu ne mai mira cum isi alege consilierii!
  • B. B.
    Acest domn avea funcția de Consilier, plătit din bani publici? Consilia ce, pentru că domnul are foarte mari carențe de logică și argumentare.

Trimite un comentariu

sus