Skip to main content

Ed Stafford revine pe Discovery Channel cu sezonul doi din emisiunea Supravietuire extremă

 
Ed Stafford revine pe Discovery Channel cu sezonul doi din emisiunea Supravietuire extremă

Aventurierul şi expertul în tehnici de supravieţuire Ed Stafford revine pe Discovery Channel. Cel de-al doilea sezon al emisiunii Supravieţuire extremă cu Ed Stafford debutează duminică, pe 19 iunie, de la ora 21.00.

Publicitate

"În noul sezon, Ed Stafford porneşte singur în noi misiuni, fără niciun fel de ajutor, în câteva dintre cele mai ostile medii de pe glob. De fiecare dată, are asupra lui doar un telefon pentru situaţii de urgenţă, o trusă medicală de prim-ajutor şi camera cu care îşi filmează aventurile. Filmat în cele mai izolate locuri de pe Pământ, de la nisipurile aride şi stâncoase din Deşertul Gobi (Mongolia), până în junglele tropicale din Guatemala şi întinderile de tufişuri mărunte din Namibia, Ed îşi propune nu doar să supravieţuiască în fiecare dintre aceste locuri, ci şi să ducă o viaţă fără griji", potrivit reprezentanţilor Discovery Channel.

În emisiunile precedente, Ed Stafford a parcurs integral pe jos lungimea fluviului Amazon, într-o călătorie de 860 de zile şi a petrecut singur 60 de zile pe o insulă pustie, având la el doar camera de filmat.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus