Skip to main content

Emisiune nouă la Antena 1, cu Florin Ristei prezentator

 
Emisiune nouă la Antena 1, cu Florin Ristei prezentator

Emisiune nouă la Antena 1. Postul TV va lansa FANtastic Show, o producţie de divertisment, în care două echipe de vedete se vor duela în probe de muzică şi amuzante, anunţă postul de televiziune.

Publicitate

Producţia va fi prezentată de Florin Ristei, câştigătâorul celui de-al treilea sezon al X Factor, iar cele două echipe de duelişti, cea roşie şi cea verde, vor fi conduse de Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu.

Show-ul va avea şi un juriu, format din cinci membri din public, care vor aprecia “la plăcere” anumite probe pe care cele două echipe le vor avea de trecut.

“Duetul popular”, “Traduceri muzicale”, “Karaoke cu… cuvinte”, “Paharele cu masa rotundă”, “Alfabetul” sau “Ruleta imitatorilor” sunt doar câteva dintre cele 11 probe în care se vor duela cei şase din platou.

Postul nu a menţionat însă care va fi perioada de difuzare a emisiunii.

Andrei Ştefănescu: „Mă bucur că îl voi avea din nou alături pe bunul meu prieten Andrei Ştefănescu şi că o să-mi întâlnesc mai vechii şi mai noii colegi care vor veni alături de noi să ne distrăm în acest nou proiect”, spune Liviu Vârciu. “Am făcut o echipă frumoasă cu Liviu la “Te cunosc de undeva!”. Mi-am dat seama că lumea ne place, ne vrea şi sunt sigur că ne va urmări şi la “FANtastic Show”. La filmări, noi ne-am distrat foarte mult şi sunt convins că şi telespectatorii o vor face din faţa micilor ecrane. Le va plăcea cu siguranţă acest format nou, fresh şi distractiv. Iar eu mă bucur foarte mult că sunt din nou pe platouri cu Liviu Vârciu şi că, de data asta, va trebui să ne şi “războim” (râde).”

Florin Ristei: „Am pornit cu puţine emoţii, fireşti de altfel, dar când ai lângă tine o echipă pe care o cunoşti şi nişte artişti participanţi în emisiune care îţi dau încredere şi te încurajează, nu poate fi decât bine.”

FOTO

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Iar il baga pe cheliosul ala de la Alb-Negru? Naspa.
    Sper sa fie concursul cu oameni obisnuiti adusi sa cante din distractie, nu cu vedetele postului care apar peste tot in trust..

    Andrei Ștefănescu: „Mă bucur că îl voi avea din nou alături pe bunul meu prieten Andrei Ștefănescu" Serios?:))) Cum sa scrieti asa ceva?

    Emisiunea incepe pe 15 iulie, dupa ce se termina Euro2016 (10 iulie)

Trimite un comentariu

sus