Skip to main content

Emisiunea Se strigă darul, prezentată de Andreea Mantea şi Bursucu, va debuta în iunie la Kanal D

 
Emisiunea Se strigă darul, prezentată de Andreea Mantea şi Bursucu, va debuta în iunie la Kanal D

Emisiunea Se strigă darul va debuta la Kanal D pe 26 iunie, duminica, de la 20.00. În emisiune, cei doi realizatori, Andreea Mantea şi Bursucu, vor strânge zestrea pentru tinerii însurăţei.

Publicitate

Fiecare ediţie a emisiunii ce va debuta la finele lunii iunie va prezenta câte o nuntă, în ale cărei pregătiri se vor implica Mantea şi Bursucu. Ea va strânge zestrea pentru mireasă, iar el pentru mire. Emisiunea va urmări şi detaliile „de culise” ale evenimentului, precum şi nunta propriu-zisă şi tradiţiile. Emisiunea a fost filmată în mai multe locuri din ţară.

„Filmăm în continuare, weekendurile noastre sunt pline de întâmplari si abia asteptam ca telespectatorii sa vada si ei ce am trait noi, alaturi de atatea cupluri si familii pline de speranta, emotii si chiar conflicte. Pentru ca un eveniment atat de important cum este o nunta ascunde, nu de putine ori, disensiuni. Presiunea te poate face să reacţionezi cu totul altfel decât te-ai fi aşteptat, te poate face să îi surprinzi pe ceilalţi, dar şi pe tine”, spune Andreea Mantea.

„Cunoaştem oameni foarte frumoşi, petrecem alaturi de ei cele mai speciale momente ale vietii lor, ii vedem in toate ipostazele in timpul pregatirilor de nunta. Ce se intampla in culisele facerii acestor evenimente e cu totul iesit din comun, pentru ca dincolo de detaliile tehnice tipice organizarii, exista un amestec interesant si atat de intens de emotii! Mama sufera ca-i pleaca odorul de acasa, matusa nu e de acord cu alegerea miresei, socrii se cerceteaza unii pe altii, mirii vor ca totul sa fie perfect, de la hainele alese pentru ziua cea mare, pana la cum sunt asezate florile pe masa... In tot acest carusel al dorintelor si trairilor ne amestecam si noi si nu avem cum sa ramanem indiferenti. Devenim parte din familie!”, a adaugat Bursucu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Sa mi explice cineva daca nu se supara , exista comercial urban si rural . miercuri antenuta s a laudat ca a fost pe primul loc pe comercial urban .. Va multumesc
  • domnu foto domnu foto
    emisiunea cu nuntile era initial la prima tv
  • Iuli Iuli
    @marian, emisiunea era la Kanal D cu numele "Nunti cu surprize" prezentata de Cove&Mantea.

    Antena1 redifuzeaza emisiunea Poftiti
  • marian marian
    Se copiaza pe rupte , acum Kanalul copiaza de la antenuta cu nuntile . emisiunea Poftiti pe ,,,,,,,,,,,, o emisiune de prost gust de la Kanal

Trimite un comentariu

sus