Skip to main content

EXCLUSIV. Moise Guran renunţă la Biziday. Ultima emisiune, în aceste zile

 
Moise Guran Digi
Moise Guran Digi

EXCLUSIV. Moise Guran renunţă la emisiunea Biziday, pe care o realizează la Digi 24. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, ultima ediţie a emisiunii Biziday va fi difuzată la Digi 24 joi, 23 iunie.

Publicitate

Din informaţiile Paginademedia.ro, Moise Guran nu va mai realiza emisiunea Biziday, însă va fi prezent în continuare pe micile ecrane.

Guran va rămâne la postul de ştiri Digi 24 în calitate de invitat la emisiunile postului. În plus, el va avea în continuare şi emisiunea de la Europa FM, România în direct.

UPDATE. În această dimineaţă, George Zafiu, unul dintre realizatorii matinalului de la Europa FM, a precizat că Moise Guran va realiza emisiunile Biziday şi România în direct pe postul de radio cel puţin cinci ani.

Moise Guran îşi va explica decizia legată de Biziday diseară, când va fi în studioul emisiunii Jurnalul de seară, moderată de Cosmin Prelipceanu la Digi 24. De altfel, în emisiunea Biziday de aseară, Guran a declarat că va fi prezent în studioul lui Prelipceanu.

Contactat de Paginademedia.ro, Moise Guran a confirmat în exclusivitate informaţiile legate de finalul emisiunii Biziday. El a precizat că va detalia motivele pentru care renunţă la Biziday în această seară, de la 20.30, la Digi 24.

Emisiunea Biziday a intrat în grila Digi 24, venind de la TVR, în vara anului trecut, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Emisiunea are o istorie de zece ani. Iniţial, când era la Antena 3, emisiunea se numea Bizbazar. În octombrie 2010, Moise Guran a trecut cu programul la TVR, cu numele Ora de business. Postul public a difuzat emisiunea la început pe TVR 2 după care, în urma audienţelor bune pe care le obţinea, programul s-a mutat pe principalul canal public TVR 1.

Mutarea programului de pe TVR 2 pe TVR 1 a venit şi cu un nou nume: Biziday. De fapt, numele Biziday era demult în planurile lui Moise Guran, dar nu le plăcea celor de la Antena 3, după cum a povestit jurnalistul pentru Paginademedia.ro, în urmă cu trei ani:

"Inainte sa inceapa emisiunea la Antena 3, i-am propus lui Sorin Oancea zece variante de nume. Biziday era in capul listei, era favoritul meu. Sorin Oancea a ales BizBazar, exact numele care mie imi placea cel mai putin.

Am hotarat atunci sa inregistrez numele Biziday. Astfel ca emisiunea de pe Antena 3 a fost produsa de firma Biziday”, declara Moise Guran pentru Paginademedia.ro

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lia Lia
    Pacat ca pleci. BizyDay era una din putinele emisiuni bune la TV. Avem nococ ca DIGI24 exista si mai putem auzi o stire sau o emisiune care ne informeaza, nu ne desinformeaza. Dar bine ca te putem auzi la radio sau citi pe net. Si mai e pacat ca, dupa cum rezulta din comentarii, nu multi te inteleg si atunci jignesc sau elaboreaza tot felul de teorii conspirationale. Oare ne mai facem bine!!!!!
  • Cristian Cristian
    Pătraru va intra cu emisiunea lui în locul lui Moise Guran.
    Cred că Moise e un tip deștept care ne va face niște surprize interesante în curând.
    Cred totuși că este o greșeală că nu predă ștafeta unui om din echipa lui, deși avea și persoane care arătau mai bine decât el și cu o fluență în gândire cel puțin la fel de bună ca a lui la el în echipă și ar fi putut să promoveze o altă persoană în locul lui.
  • MRG MRG
    Pacat... La ce ne mai uitam noi? La Banciu, Badea, Gadea si RTV? Macar aveam un post mai decent : DIGI24, cu emisiuni de calitate. Acum incepe sa piarda din calitate... DIGI 24, INAPOI!
  • jix jix
    Bine a facut .
  • Constantin Doru Constantin Doru
    Moise Guran era pe înțelesul tuturor și o caterincă , era bun. Ținea cu omul de rând. Începuse să dea în corupți, șpăgari și în clasa politică ordinară! Îmi pare rău de el cu emisiunea lui ! Era bun !
  • Costi Costi
    Era omul bancilor. In scandalul cu CHF el ii facea pe oameni prosti si dadea in populatie mai rau ca parlamentarii. Un nenorocit.
  • Dino Dino
    Asa se intampla cand nu faci audienta. Asa se intampla cand esti prea sfatos. Asa se intampla cand te crezi cel mai destept. Moise a fost un fenomen interesant. Acum nu mai e. Nici macar credibil nu mai e.
  • MariusONC MariusONC
    Ce, a intrat Binomul în criză de bani? Nu mai au fonduri să-l sponsorizeze pe Moise Guran, fost profesor al Școlii de Leadership- Dan Voiculescu?
  • Alibec Alibec
    Mi-a plăcut BiziDay.... Un fel de Cronica Cârcotașilor de pe vremea lui Mișu Gainusa doar ca mai serioasa.
    @Moise sper ca te bagi în politică ca sa avem și noi pe cine vota!
  • Chrys Dane Chrys Dane
    Ce-i Mihaela din soiul Robu, a crescut iar francul elvetian si te-ai gandit ca e Guean de vina? ***
  • Gugi Gugi
    A venit Patraru peste el. Eu il prefer totusi pe Guran.
  • nick dan nick dan
    vlad
    - antenatrei nu era comerciala shi n-avea interese !? :o(((
  • PLM PLM
    Cata imaginatie... o fi de la temperaturile ridicate. Digi 24 e pe locul 10 pe comercial YTD si 3/5 pe stiri.
  • zmee zmee
    Sa certat omul cu prostul din fruntea postului(Prelipceanu) asta este motivul.
  • CIA cea de Taina CIA cea de Taina
    Faptul ca Europa Fm devine un cuib de securisti este destul de clar pentru toata lumea. Insa sa le spuna cineva ca asta nu le va asigura audienta si nici spate. A deveni gurist oficial al structurilor in plin razboi, paradoxal de partea care e doar guraliva si atat, este o alegere la fel de catastrofala ca a celor doi mascarici de dinineata ! Petreanu - Tolontan - Guran - CTP = aripa tanara si semitanara a unor generali depasiti si de mult in retragere ! Bine tu Lorena !

Trimite un comentariu

sus