Skip to main content

EXCLUSIV. Moise Guran renunţă la Biziday. Ultima emisiune, în aceste zile

 
Moise Guran Digi
Moise Guran Digi

EXCLUSIV. Moise Guran renunţă la emisiunea Biziday, pe care o realizează la Digi 24. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, ultima ediţie a emisiunii Biziday va fi difuzată la Digi 24 joi, 23 iunie.

Publicitate

Din informaţiile Paginademedia.ro, Moise Guran nu va mai realiza emisiunea Biziday, însă va fi prezent în continuare pe micile ecrane.

Guran va rămâne la postul de ştiri Digi 24 în calitate de invitat la emisiunile postului. În plus, el va avea în continuare şi emisiunea de la Europa FM, România în direct.

UPDATE. În această dimineaţă, George Zafiu, unul dintre realizatorii matinalului de la Europa FM, a precizat că Moise Guran va realiza emisiunile Biziday şi România în direct pe postul de radio cel puţin cinci ani.

Moise Guran îşi va explica decizia legată de Biziday diseară, când va fi în studioul emisiunii Jurnalul de seară, moderată de Cosmin Prelipceanu la Digi 24. De altfel, în emisiunea Biziday de aseară, Guran a declarat că va fi prezent în studioul lui Prelipceanu.

Contactat de Paginademedia.ro, Moise Guran a confirmat în exclusivitate informaţiile legate de finalul emisiunii Biziday. El a precizat că va detalia motivele pentru care renunţă la Biziday în această seară, de la 20.30, la Digi 24.

Emisiunea Biziday a intrat în grila Digi 24, venind de la TVR, în vara anului trecut, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Emisiunea are o istorie de zece ani. Iniţial, când era la Antena 3, emisiunea se numea Bizbazar. În octombrie 2010, Moise Guran a trecut cu programul la TVR, cu numele Ora de business. Postul public a difuzat emisiunea la început pe TVR 2 după care, în urma audienţelor bune pe care le obţinea, programul s-a mutat pe principalul canal public TVR 1.

Mutarea programului de pe TVR 2 pe TVR 1 a venit şi cu un nou nume: Biziday. De fapt, numele Biziday era demult în planurile lui Moise Guran, dar nu le plăcea celor de la Antena 3, după cum a povestit jurnalistul pentru Paginademedia.ro, în urmă cu trei ani:

"Inainte sa inceapa emisiunea la Antena 3, i-am propus lui Sorin Oancea zece variante de nume. Biziday era in capul listei, era favoritul meu. Sorin Oancea a ales BizBazar, exact numele care mie imi placea cel mai putin.

Am hotarat atunci sa inregistrez numele Biziday. Astfel ca emisiunea de pe Antena 3 a fost produsa de firma Biziday”, declara Moise Guran pentru Paginademedia.ro

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • GC GC
    La digi-sri avea rating aproape de ZERO. Asta este cauza pentru care renunta...
  • Vasile Vasile
    La privat e mai greu sa dai vina pe Ponta ca esti incompetent, debitezi numai prostii si nu faci audienta.
  • Dygi Becaly Dygi Becaly
    Digi 24, informatia la putere, este sloganul unei televiziuni de stiri unde s-au pompat zeci de milioane de euro. Pacat ca sunt pe locul 16 pe general dupa Disney Chanel si pe locul 5 din 5 televiziuni de stiri din Romania. Oricum o cam luase Guran prin papadie, incercand sa apere interesele economice ale RCS-RDS, in privinta vanzarii de energie electrica.
  • Irissa Irissa
    usor previzibil... e vorba de audienta si sponsori.
  • Mihaela Mihaela
    Cea mai buna veste din ultimul timp!!! Oricum nu ma mai uitam la epigonul asta frustrat si plin de figuri, inca de vreo doi ani in urma. Poate vrea si el sa intre in politica... La Basescu, bineinteles.
  • vlad vlad
    Oricum o luase pe aratura... de cand a trecut la Digi s-a dus pe apa sambetei si "obiectivitate" lui; asa se intampla cand te muti la o tveleviziune comerciala ce are interese.
  • Preli Preli
    Europa FM a anuntat in aceasta dimineata ca Biziday continua la radio, la fel si Romania in direct pentru urmatorii ani.

    Interesant ca Moise a ales radioul. La fel de interesant ca a ales Europa FM si nu Digi.
  • mileu mileu
    Foarte bine . Nu mai era o emisiune economica , isi da acum Guran cu parerea despre orice ....

Trimite un comentariu

sus