Skip to main content

FOTO. Paul Ipate, câştigătorul marelui premiu la Ferma vedetelor

 
FOTO. Paul Ipate, câştigătorul marelui premiu la Ferma vedetelor

Paul Ipate a fost numit Fermierul anului, marele câştigător al celui de-al doilea sezon Ferma vedetelor. Lupta în finală s-a dat între Paul Ipate şi Vasile Calofir.

Publicitate

În seara duelului au participat toţi cei 16 fermieri care au pornit în urmă cu trei luni în acest reality-show: Anda Ghiţă, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipoş, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate, Octavian Strunilă, Roxana Nemeş, Denis Ştefan, Vasile Calofir şi Elena Lasconi.

13 dintre fermieri au avut o ultimă sarcină, aceea de a vota concurentul pe care şi-l doreau direct în finală. Lupta dintre Paul, Maria şi Vasile a fost destul de strânsă, primii doi find mereu umăr la umăr în privinţa voturilor primite. Paul a fost cel care a fost trimis direct în finală, cu 6 voturi.

Semifinala i-a pus faţă-n faţă pe Maria şi Vasile, cu probe care necesitau îndemnânare şi rapiditate. Prima probă, ridică vela, i-a provocat pe cei doi să descurce o funie înnodată şi să ridice vela legată. În doar câteva minute, Vasile a reuşit să ridice primul vela Fermei vedetelor şi să câştige prima probă.

Semifinala a continuat cu proba cheia potrivită. Cei doi concurenţi au avut la dispoziţie câte un acvariu plin cu alge, în care se regăseau mai multe chei. Dintre acestea, doar trei se potriveau lacătelor care blocau tot atâtea bariere. Primul concurent care a identificat cheile şi a doborât obstacolele spre marea finală a fost Vasile care a reuşit să dechidă primul cele trei bariere, Maria reuşind să deschidă doar două.

Duelul final s-a dat între Paul Ipate şi Vasile Calofir. Prima înfruntare a celor doi i-a reunit în proba labirintului. Paul şi Vasile au fost legaţi la ochi şi la urechi şi au fost nevoiţi să identifice căile de acces spre centrul labirintului. Deşi s-a întors de câteva ori din drum şi având un dezavantaj în comparaţie cu Vasile, Paul a reuşit să ajungă primul în centrul labirintului.

Marea finală a continuat cu o probă de rezistenţă fizică, dar şi de tactică: roata trofeului. În arena duelului se aflau 8 cilindri cu apă, în care se aflau cheile de la tot atâtea cufere. Pentru a lua cheile, Paul şi Vasile au fost nevoiţi să umple cilindrii cu apă luată şi transportată cu un furtun, folosindu-se doar de gură şi de mâini. Vasile a reuşit să găsească cheia potrivită care deschidea cufărul în care se afla marele trofeu.

Seara marii finale Ferma vedetelor s-a încheiat cu proba decisivă. Paul şi Vasile au fost provocaţi să stea într-un echilibru perfect, într-un singur picior, ţinând în fiecare mână o lingură cu un ou. Concentrarea a fost atuul cheie al lui Paul, reuşind să câştige proba şi marele titlu de Fermierul anului. Vasile a rezistat nu mai puţin de 9 minute şi 59 de secunde în echilibru perfect! „Nu ştiu dacă sunt bucuros că am câştigat marele premiu sau că am dus călătoria asta la bun sfârşit. A fost mai mult ca o călătorie spirituală şi mă simt complet acum, la finalul acesteia”, a declarat Paul, Fermierul anului 2016.

Din cei 50.000 de euro câştigaţi, Paul Ipate va dona 25.000 de euro către Hospice – Casa Speranţei.

GALERIE FOTO. Finala Ferma Vedetelor 2016

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Pe toate targeturile au fost pe primul loc . pe comercial 8.8 si 30 ,8 sahre .
  • F F
    audiente?

Trimite un comentariu

sus