Skip to main content

Kamikaze: "Cuminţenia Atacului. Chiar nu ne reproşăm nimic: îi donăm 1.000 de euro pe zi"

 
Kamikaze: "Cuminţenia Atacului. Chiar nu ne reproşăm nimic: îi donăm 1.000 de euro pe zi"

Ziarele de satiră îl ironizează pe Anghel Iordănescu şi pe membrii echipei naţionale a României. Pe prima pagină a săptămânalului Kamikaze tronează "tata Puiu" în ipostaza Cuminţeniei Pământului.

Publicitate

"Dovada că a fost blat cu Albania! Cuminţenia atacului. Chiar nu ne reproşăm nimic: îi donăm 1.000 de euro pe zi", scrie Kamikaze în deschiderea ediţiei de astăzi.

Caţavencii i-a caricaturizat pe Denis Alibec şi pe Anghel Iordănescu.

"La cât de slabă a fost echipa lui Tata Puiu, suporterii nu pot decât să scandeze: Grăsime, grăsime, grăsime să vă fie!", scrie ziarul condus de Doru Buşcu.

"Chiar nu ne reproşăm nimic. Pentru noi a fost o performanţă că am ajuns aici...Hagi, Popescu, Dorinele, vă rog eu, mai plimbaţi jetul ăsta puţin, că-s totuşi Tata Puiu al vostru, antrenorul secolului trecut!", spune Anghel Iordănescu în varianta caricaturizată.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Adevărul: "Senatul a îngropat dosarul Diaspora". Senatorii au făcut scut în jurul PSD-istului Titus Corlăţean, acuzat că, din postura de ministru de Externe, a blocat votul din Diaspora la alegerile prezidenţiale din 2014. Votul acordat ieri de Seanat înseamnă, de fapt, îngroparea dosarului Diaspora, pe care procurorii sunt acum nevoiţi să-l închidă.

Jurnalul Naţional: "De unde li se trage tricolorilor". Pompiliu Popescu, şeful echipei medicale a Naţionalei de fotbal, timp de 25 de ani, a fost înlăturat cu mai puţin de o lună înaintea de începerea Euro 2016. După eşecul răsunător din grupe, acesta spune că deznodământul era previzibil şi qare drept cauză proasta pregătire medicală.

România liberă: "Ne îndreptăm spre cel mai mare eşec de securitate Naţională". Obiectivele României la summit-ul de la Varşovia devin tot mai greu de atins. Dacă nu cumva preşedintele va scoate din mânecă un acord de ultimă oră care să fi fost ţinut secret până acum, România se îndreaptă spre un eşec major de politică externă şi de securitate la summit-ul de la Varşovia de pe 8-9 iulie, unde are şanse minime să atingă vreunul din obiectivele propuse.

Gazeta Sporturilor: "Primul refuz". Tehnicianul de 50 de ani a lui Hamburg a recunoscut că este curtat de doi ani de Federaţia de la Bucureşti, dar exclude să părăsească actuala echipă, unde câştigă 1,8 milioane de euro pe sezon.

Libertatea: "Prima funcţie politică a preşedintelui comandant instructor de pionieri". Referatul examenului de definitivat în învăţământ al preşedintelui Klaus Iohannis, din 11 iunie 1987, a fost întocmit de profesoara metodistă Ana Maria Bucuţă, pensionară acum.

Click!: "Cristina Spătar, plină de vânătăi de la accident". Cântăreaţa are încă probleme de sănătate după ce a fost lovită într-un accident rutier.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus