Skip to main content

Klaus, facem şi noi ceva? Nu ştim răspunsul, dar share-uim întrebarea

 
Foto: sutu.ro
Foto: sutu.ro

"Klaus, facem şi noi ceva?" îşi începe Cristian Şuţu scrisoarea informală adresată preşedintelui României. Jurnalistul îl ia la întrebări pe şeful statului şi îi propune diverse activităţi prin care să dea un semnal "de lucru bine făcut".

Publicitate

Articolul publicat pe sutu.ro a fost distribuit de peste 600 de ori pe Facebook, într-o singură zi, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din material:

"Rostul tău, Iohannis, e să dai un semnal de lucru bine făcut. Nu să te dai cu limuzina. Dacă lumea te vede că mergi cu metroul, îţi promit, te vor vorbi de bine. Dar dacă pui frac pe tine în Luxemburg, te vor înjura toţi … Şi n-o să dai bine în poza aia de final la Sf. Petru. Gata! Hai c-a fost mişto în astea 540 de zile. Ne apucăm şi noi să facem ceva?"

O selecţie de materiale de pe bloguri si platforme colective, distribuite pe Facebook:

1. Sutu.ro, “Klaus, facem şi noi ceva?”, - 621 share-uri;

Din articol:

"Luxemburg? Asta e tot ce-ai găsit tu pe hartă în luna iunie, la un an şi jumătate de mandat prezidenţial? Nu te-ai săturat de atîtea limuzine şi de atîtea rochii pentru doamna? N-am putea face şi noi ceva concret în ţara asta distrusă? Mergi şi tu cu bicicleta o vreme măcar.

Hai pe un şantier Big Build să facem voluntariat pentru nevoiaşi! Hai să vedem cum merge treaba cu autostrada aia care se tot construieşte din 2004!"

2. Eftimie.net, “Ingredientul esenţial al banditului român este obrăznicia”, - 160 share-uri;

Din articol:

"Teleormanul a ajuns ţinta tuturor băşcăliilor nu pentru că votează PSD în prostie ci pentru că e unul din cele mai înapoiate judeţe. Sub conducerea lui Liviu Dragnea a ajuns atât de înapoiat, nu a lu’ mama mare. A fost două decade în fruntea judeţului ăla şi uite unde a ajuns."

3. Blogurile Adevarul, “Legalizarea tâlhăriei”, de Călin Nicolescu, - 107 share-uri;

Din articol:

"Nu intraţi în panică! Nu-i vorba de tâlharii care jefuiesc bănci sau poştalioane. Ăştia-s plecaţi prin UE şi, pe cale de consecinţă, nu şi-au construit un lobby semnificativ în politica românească, dintr-o evidentă lipsă de interes.

E vorba de eternii cârnăţari ai epocii Ceauşescu, metamorfozaţi după decembrie '89 în politicieni semidocţi şi lipsiţi de complexe când vine vorba de ridicol, penibil sau minciună."

4. Tolo.ro, “AR COSTA ENORM”, A RĂSPUNS MINISTERUL SĂNĂTĂŢII, CÂND A FOST ÎNTREBAT DE CE TESTEAZĂ DOAR 42 DIN 380 DE MĂRCI DE DEZINFECTANŢI DE PE PIAŢĂ!”, - 102 share-uri;

Din articol:

”Cât costă cele 42 de teste?”, au întrebat jurnaliştii. ”Nu ştiu, vă voi comunica”, a spus purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii.

”Şi cât ar fi costat pentru toate cele aproximativ 380 de produse?”, au insistat cei din sală.

”Nu ştiu. Dar ştiu cu siguranţă că ar costa enorm”, a declarat Colintineanu.

Din informaţiile Gazetei Sporturilor, cele 42 de teste de eficienţă biocidă făcute în România valorează aproximativ 15.000 de euro.
a răspuns reprezentantul Ministerului Sănătăţii.

5. Blogurile Adevarul, “Operaţiunea Divide et Impera: Sfântul şi Marele Sinod nu mai e panortodox”, de Cristian Unteanu, - 90 share-uri.

Din articol:

"În urmă cu câteva zile, vă informam asupra disensiunilor extrem de grave care au apărut în lumea creştinătăţii ortodoxe prin decizia Bisericilor din Serbia, Bulgaria şi a Patriarhatului Antiohiei şi Ierusalimului de a nu participa la ceea ce ar fi trebuit să fie Sfântul şi Marele Sinod Panortodox, convocat în această formulă pentru prima dată după 1000 de ani şi la ale cărui documente se lucrează de nu mai puţin de 55 de ani.

Unii comentatori nu ezită acum să vorbească despre apariţia primelor semne de netăgăduit ale unei posibile Schisme în interiorul creştinătăţii ortodoxe, perspectivă tragică nu numai pentru Bisericile implicate, ci şi din cauza consecinţelor geo-politice incredibil de importante."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Presedintele ales de facebook. Spalati-va cu el pe cap. In fine, pica Ponta era Romania vanduta, a picat Klaus iar Romania tot vanduta e. Deci.. ne meritam soarta. Pacat ca nu se iasa in strada.

    Se pare ca mai sunt nevoie de 2 tragedii ca romanii sa-si bage mintile-n cap.

Trimite un comentariu

sus