Skip to main content

Larry David se întoarce. Serialul HBO va avea un nou sezon

 
Larry David se întoarce. Serialul HBO va avea un nou sezon

Serialul de comedie ”Curb Your Enthusiasm”, cu Larry David în rol principal, va reveni pe micile ecrane cu un nou sezon - cel de-al nouălea din istoria acestei producţii de televiziune -, au anunţat, marţi, reprezentanţii postului american HBO, scrie agenţia de presă News.ro.

Publicitate

Acest show TV, în care Larry David îşi joacă propriul rol, interpretând o versiune exagerată a lui însuşi, a difuzat ultimul episod în 2011.

Larry David, despre absenţa producţiei timp de cinci ani pe micile ecrane: „Potrivit cuvintelor nemuritoare ale lui Iulius Cezar: «Am plecat, nu am făcut nimic, m-am întors»”.

Data la care va avea premiera noul sezon nu a fost deocamdată precizată.

Producerea unui nou sezon din ”Curb Your Enthusiasm” reprezintă prima decizie majoră luată de Casey Bloys, cel care a preluat funcţia de director al departamentului de programe din cadrul HBO, luna trecută.

”Curb Your Enthusiasm” a avut premiera în anul 2000 şi reprezintă cel mai longeviv serial de comedie produs de HBO.

Larry David, care este şi co-creator al serialului ”Seinfeld”, a rămas destul de activ pe piaţa de televiziune din Statele Unite şi după difuzarea celui mai recent episod din ”Curb Your Enthusiasm”, parodiindu-l adeseori pe politicianul democrat Bernie Sanders în emisiunea ”Saturday Night Live” şi apărând recent în show-ul de varietăţi ”Maya and Marty”, difuzat de NBC.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ev ev
    Mi.ati făcut ziua!

Trimite un comentariu

sus