Skip to main content

O dată-n vară. Iuliana Tudor va mai avea câteva ediţii luna aceasta la TVR 1

 
O dată-n vară. Iuliana Tudor va mai avea câteva ediţii luna aceasta la TVR 1

Iuliana Tudor revine mâine cu emisiunea O dată-n viaţă în grila TVR 1 cu ultimele ediţii ale acestui sezon. Competiţia artistică va fi difuzată de postul public de la ora 21.10.

Publicitate

Programul a fost în pauză în perioada campaniei pentru alegerile locale, când TVR a avut pe post o serie de emisiuni electorale.

Iuliana Tudor îi are invitaţi în platou pe interpreţii de folclor Viorica Macovei şi Gelu Voicu. În emisiune îşi va face apariţia şi Gaşca Zurli, cu ocazia lunii copiiilor.

"Prezenţa Găştii Zurli în platoul TVR, în prima ediţie O dată-n viaţă a lunii iunie, nu este deloc întâmplătoare. Cu aproape trei veri în urmă, Iuliana Tudor cânta „Am o căsuţă mică” alături de Mirela Retegan şi trupa ei, la Dimineaţa Zurli, emisiune la care vedeta TVR a fost invitată împreună cu băieţelul ei. Să ne amintim cum s-a descurcat Iuliana în această ipostază în care a fost pusă... o dată-n viaţă", spun reprezentanţii TVR.

Emisiunea Iulianei Tudor va fi prezentă în grila TVR 1 pe tot parcursul lunii iunie, în fiecare vineri, de la ora 21.10.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus