Skip to main content

VIDEO. Profesoara de engleză prinsă în "offside", sute de distribuiri pe Facebook

 
VIDEO. Profesoara de engleză prinsă în "offside", sute de distribuiri pe Facebook

Ştirea că o profesoară de engleză nu a ştiut să răspundă la o întrebare simplă adresată de un reporter chiar în limba pe care aceasta o predă de 16 ani a circulat intens pe Facebook. Cadrul didactic nu a înţeles întrebarea "For how long have you been teaching english?" adresată de un jurnalist de la Ştirile Pro TV.

Publicitate

Articolul publicat de b1.ro sub titlul "'Predă' engleză deşi nu cunoaşte această limbă străină: Nivelul învăţământului românesc, prezentat într-un dialog fabulos cu o profesoară din Capitală (VIDEO)" a fost distribuit de peste 400 de ori pe reţeaua de socializare Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din material:

"Învăţământul românesc este în derivă. Negocierile dintre dascăli şi reprezentanţii guvernului au eşuat, aşa că mii de sindicalişti din învăţământ au ieşit, miercuri, în stradă. Aceştia au mărşăluit în Capitală, strigându-şi nemulţumirile la Palatul Victoria şi la Palatul Cotroceni. În marşul lor au fost însoţiţi şi de jurnalişti. Din cauza camerelor de filmat sau a căldurii de afară unii profesori au uitat noţiuni elementare privind materia pe care o predau elevilor.

Într-un dialog cu o profesoara de engleză, un reporter PRO TV a avut surpriza de a nu putea să dialogheze în limba lui Shakespeare cu cea care care s-a recomandat a fi îndrumător al generaţiei tinere."

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără două de pe HotNews.ro şi una de pe Digi24.ro.

1. B1.ro, “"Predă" engleză deşi nu cunoaşte această limbă străină: Nivelul învăţământului românesc, prezentat într-un dialog fabulos cu o profesoară din Capitală”, de autor neprecizat,

- 405 share-uri;

2. Hotnews.ro, “M-am saturat sa votez. Sa vedem ce iese din asta”, de Dan Tapalaga,

- 316 share-uri;

3. Stirileprotv.ro, “ELICOPTERUL SMURD. Cine sunt cele patru persoane care si-au pierdut viata in urma prabusirii aparatului de zbor”,

- 316 share-uri;

4. Digi24.ro, “Cristian Tudor Popescu: Sistemul de sănătate este unul de crimă organizată”,

- 224 share-uri;

5. Ziare.com, “Romania, trezeste-te! Aproape o treime dintre copii nu merg la scoala. Viitorul e sumbru”, de Cameliaa Badea,

- 194 share-uri.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus