Skip to main content

VIDEO. Se întâmplă peste Prut: un jurnalist a mers la o conferinţă cu cască şi vestă antiglonţ

 
VIDEO. Se întâmplă peste Prut: un jurnalist a mers la o conferinţă cu cască şi vestă antiglonţ

Echipat ca reporterii din zonele de război, cu vestă antiglonţ şi cască. S-a întâmplat în Republica Moldova, cu jurnalistul Vadim Ungureanu, de la Today.md, care a ales să meargă în vestă antiglonţ la o conferinţa de presă a formaţiunii Deminitate şi Adevăr (DA).

Publicitate

Gestul a avut o justificare: Vadim Ungureanu ar fi fost agresat în nenumărate rânduri de reprezentanţii partidului DA, scrie Publika.md.

Pe lângă vestimentaţia specială, jurnalistul a venit şi cu câteva mesaje. Pe vesta antiglonţ era lipită o foaie pe care era scris: „DA, NU DA ÎN PRESĂ". Pe cască era un alt bilet, pe care scria „FNA 1999”, despre care jurnaliştii de la Publika TV spun că este numărul de înmatriculare al unui autoturism deţinut în Frankfurt de Andrei Năstase (unul dintre fondatorii partidului).


La sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul unei întâlniri cu localnicii din Cimişlia, în Casa de Cultură, fraţii Andrei şi Vasile Năstase (fondatorii partidului) nu i-au permis lui Vadim Ungureanu să intre în sală, deşi instituţia este una publică. Mai mult, reporterul portalului Today.md a fost agresat fizic şi insultat, spune sursa citată.

VIDEO. Jurnalistul Vadim Ungureanu, cu vestă antiglonţ la conferinţa de presă a liderilor formaţiunii Demnitate şi Adevăr:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus