Skip to main content

Top Gear a pierdut o treime din audienţă de la o emisiune la alta

 
Top Gear a pierdut o treime din audienţă de la o emisiune la alta

Emisiunea Top Gear, în noua formulă, pierde consistent audienţă, chiar de la o ediţie la alta. Al doilea episod Top Gear prezentat de Chris Evans and Matt LeBlanc, dat duminică, continuă scăderea drastică de audienţă înregistrată în prima difuzare din sezon: Top Gear pierde o treime din publicul din prima ediţie, potrivit The Guardian.

Publicitate

Astfel, audienţele seriei Top Gear au scăzut la 2.8 milioane de telespectatori în Marea Britanie, conform The guardian.com. Cifrele celei de-a doua emisiuni sunt cu 1,5 milioane de telespectatori mai mici decât în urmă cu o săptămână.

Datele seriei noi au dat astfel un record negativ: cea mai scăzută audienţă din ultimii zece ani de Top Gear.

Prima ediţie a show-ului Top Gear în noua formulă de prezentare a fost difuzată pe 29 mai. Audienţa: 4,3 milioane de persoane. Ca o comparaţie, ultimul episod prezentat de Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond a ţinut în faţa micilor ecrane 5,3 milioane de britanici, în iunie anul trecut, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Scăderile în audienţă ale Top Gear sunt atent supravegheate de BBC, în contextul în care se aşteaptă ca emisiunea să aducă anul acesta venituri la nivel mondial de aproximativ 50 de milioane de lire.


Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus