Skip to main content

ULTIMA EDIȚIE. Emisiunea lui Moise Guran, la final: „Biziday, over and out”

 
ULTIMA EDIȚIE. Emisiunea lui Moise Guran, la final: „Biziday, over and out”

„Biziday, over and out” au fost cuvintele rostite de Moise Guran în ultima ediție Biziday, pe TV.

„Doamnelor și domnilor, aici se încheie ultima emisiune Biziday. După 11 ani această emisiune se termină. Eu cred că v-am fost de folos în acești 11 ani și vă rog să nu fiți foarte supărați pe mine”, a spus Guran în discursul de final al emisiunii.

Publicitate

„Cred că într-o perioadă de timp, care poate să dureze câteva luni, sau un an sau doi ani, cred că veți înțelege de ce am luat această decizie. Cred că paradigma de comunicare în societatea noastră se schimbă, iar dumneavoastră, eu și alții, mai tineri sau mai în vârstă, mai vrednici în general vor fi parte din această paradigmă. Vă mulțumesc că v-ați uitat atâția ani la această emisiune”, a mai spus Moise Guran.

El a reamintit că, din toamnă, va fi prezent în fiecare luni în emisiunea Jurnalul de seară, prezentat de 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • totdeauna, indiferent de societate, calitatea are cei mai putini adepti. Marea masa prefera infotainment despre nimic. Emisiunea era utila macar pt faptul ca explica pe intelesul tuturor notiuni abstracte.
  • Adica, daca mizeriile cu manelisti de pe antene, nationaltv, prima, protv au sute de mii de telespectatori, inseamna ce sunt "atat de importante", Marius ONC? Lumineaza-ma...
  • Petrișor Obae, dacă tot e atât de importantă emisiunea Biziday, da-ne și nouă audiențele înregistrate de aceasta în ultima ediție. Poate c-o fi urmărită de sute de mii de telespectatori și nu știm noi. Mulțam

Trimite un comentariu