Skip to main content

ULTIMA EDIŢIE. Emisiunea lui Moise Guran, la final: „Biziday, over and out”

 
ULTIMA EDIŢIE. Emisiunea lui Moise Guran, la final: „Biziday, over and out”

„Biziday, over and out” au fost cuvintele rostite de Moise Guran în ultima ediţie Biziday, pe TV.

Publicitate

„Doamnelor şi domnilor, aici se încheie ultima emisiune Biziday. După 11 ani această emisiune se termină. Eu cred că v-am fost de folos în aceşti 11 ani şi vă rog să nu fiţi foarte supăraţi pe mine”, a spus Guran în discursul de final al emisiunii.

„Cred că într-o perioadă de timp, care poate să dureze câteva luni, sau un an sau doi ani, cred că veţi înţelege de ce am luat această decizie. Cred că paradigma de comunicare în societatea noastră se schimbă, iar dumneavoastră, eu şi alţii, mai tineri sau mai în vârstă, mai vrednici în general vor fi parte din această paradigmă. Vă mulţumesc că v-aţi uitat atâţia ani la această emisiune”, a mai spus Moise Guran.

El a reamintit că, din toamnă, va fi prezent în fiecare luni în emisiunea Jurnalul de seară, prezentat de

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adsfa adsfa
    totdeauna, indiferent de societate, calitatea are cei mai putini adepti. Marea masa prefera infotainment despre nimic. Emisiunea era utila macar pt faptul ca explica pe intelesul tuturor notiuni abstracte.
  • Monix Monix
    Adica, daca mizeriile cu manelisti de pe antene, nationaltv, prima, protv au sute de mii de telespectatori, inseamna ce sunt "atat de importante", Marius ONC? Lumineaza-ma...
  • MariusONC MariusONC
    Petrișor Obae, dacă tot e atât de importantă emisiunea Biziday, da-ne și nouă audiențele înregistrate de aceasta în ultima ediție. Poate c-o fi urmărită de sute de mii de telespectatori și nu știm noi. Mulțam

Trimite un comentariu

sus