Skip to main content

VIDEO. Deputatul Eugen Nicolicea, dat afară din studioul Digi24, după ce l-a jignit pe Moise Guran

 
VIDEO. Deputatul Eugen Nicolicea, dat afară din studioul Digi24, după ce l-a jignit pe Moise Guran

Cosmin Prelipceanu, realizatorul emisiunii Jurnalul de seară, a fost nevoit să întrerupă o dezbatere la care participau mai mulţi politicieni, printre care şi deputatul PSD Eugen Nicolicea. Acesta din urmă a fost dat afară din studio după o discuţie în contradictoriu cu Moise Guran, în care deputatul a avut un discurs suburban.

Publicitate

Incidentul s-a produs după ora 21.00 când Moise Guran a intrat în direct pentru a comenta principalele evenimente ale zilei.

Discuţia în contradictoriu a pornit de la deciziei CCR pe subiectul abuzului în serviciu, care ar trebui să se dea miercuri.

Eugen Nicolicea:

„Ca candidat e o cacofonie şi văd că candidezi cu gura plină”, a fost o primă reacţie pentru Moise Guran, care spusese despre Nicolicea „că a candidat la Severin”.

„Eu nu am văzut în viaţa mea un reporter sau ce zici tu că eşti să vorbească prostii cu atâta siguranţă. Ia spune-mi mie ce am făcu eu, cu subiect şi predicat, că ai spus numai prostii... Râzi ca fraierul”

„Vorbeşti prostii cu gura plină”, şi-a continuat atacul Eugen Nicolicea.

Moise Guran: „Nivelul discuţiei este mult prea jos”

Nicolicea: „Ascultă aicea, obrăznicături ca tine ajung mereu pe post. Şi faptul că vorbeşti cu gura mare nu înseamnă neapărat că ai şi dreptate.”

La un moment dat, pe lângă Prelipceanu, inclusiv un alt invitat a încercat să-l liniştească pe Eugen Nicolicea.

„Nici eu nu am venit aici să găsesc un sicofant ca el. Habar n-are de nimic”, a mai adăugat Nicolicea.

Prelipceanu: „Eu v-am tratat cu tot respectul pe care îl meritaţi. (...) Domnule Nicolicea, din acest moment nu mai aveţi ce căuta în acest studio”.

„Bine, eu am să sesizez CNA-ul”, a răspun acesta în timp ce părăsea studioul.

„Nu vă permit să veniţi la noi în studio şi să ne jigniţi. Nu permit acest vocabular, domnule Nicolicea”, i-a mai spus Prelipceanu.

„Domnule Nicolicea, telespectatorii noştri sunte mai inteligenţi decât cei cu care sunteţi obişnuit dumneavoastră”

Momentul, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Aurel Marcu Aurel Marcu
    Din momentul in care Digi s-a hatarat sa incaseze bani din publicitate, era doar o chestiune de timp pana cand au aparut derbedei si manelisti politici precum personajul in cauza. Cu Plesu si Liiceanu nu faci rating.
  • F F
    @ Dygy Becali : esti pe langa. Digi24 se bate pentru locul 1 pe comercial, iar prezentatorul a reactionat normal. L-a avertizat inainte.
  • alex alex
    omu asta e imaginea tipica a politicienilor penali, aroganti si idioti de la noi! Imi urca tensiunea aseara cand il auzeam...
  • Dygi Becaly Dygi Becaly
    Dupa 6 minute si 30 de secunde, s-a trezit si Prelipceanu sa intervina. Probabil ca Prelipceanu a actionat, dupa ce l-au sunat sefii pe telefonul de serviciu, marca Digi mobil. Doar asa se poate scuza lipsa lui de reactie...... Daca era un moderator adevarat, ar fi intervenit in secunda doi, cand a inceput politicianul palavragiu sa vorbeasca aiurea. Rusine domnule Prelipceanu pentru lipsa de reactie. Din cate stiu esti si cordonatorul general la Digi 24. Va mai mirati ca sunteti pe ultimul loc la stiri. V-a zis bine Nicolicea : cati telespectatori? Proasta afacere a facut Teszari cu tine.......
  • manlache manlache
    Guran a spus: "Ca a candidat la Severin..." cacofonia este in mintea incetosata a cocalarului.
    Felicitari lui Prelipceanu pentru coloana vertebrala si calm,in locul cred ca-i scapam si doua palme.Cum naiba ajung cocalari de astia in Parlament,comisia juridica ?
  • d d
    Mai votati-l pe Eugen Nicolicea! Nici nu stie sa vorbeasca, ce pretentii sa mai avem de la el? Dar fiind in marele partid, PSD, probabil o sa fie votat iar (daca caindideaza in toamna), asta e populatia noastra.. Cu un IQ redus!
  • Plejean Plejean
    Incet-incet Digi24 se indeparteaza de televiziunea echidistanta care era la inceput; a fost invadata de "ultrasi"/"fanatici" care turbeaza cand vad rosu in fata ochilor.
    Televiziunile cu idei fixe(Basescu e de vina pt orice; PSD e de vina pt orice), care au majoritatea invitatilor doar dintr-o anumita parte, cele care atunci cand prind unul din cealalta parte il inconjora si il dau afara nu ma pasioneaza; d-aia nu urmaresc A3; acum si Digi24 a intrat in aceeasi oala.
    Ce televiziune neutra mai stiti? In care sa existe mai multe opinii prezentate, sa se discute idei, nu propaganda colorata? Probabil TVR icearca sa fie cat de cat ceva mai echidistanta.
  • Moise Salam Moise Salam
    "Suburban" este un eufemism oarte nefericit. Sugerati ca toti domnii din suburbii ca Pipera si Snagov sunt grobieni - ceea ce e doar partial adevarat.
  • Andreea Andreea
    ***
  • Thor Thor
    Nicolicea ăsta mai fusese dat afară de către Andreea Crețulescu la Realitatea TV în 2008 sau 2009. Postul declara atunci că nu-l va mai invita niciodată. Bineînțeles că s-a ales praful și de acea promisiune. Deci Nicolicea și Calimente sunt ăia pe care televiziunile îi invită doar pentru a-i da afară.
  • Cristian Cristian
    Acest politician Nicolicea,de la celebrul unpr ,este o rusine pentru Parlamentul Romaniei ...Si daca Moise gresea , acel domn care e culmea nesimtirii , trebuia sa aiba decenta maturitatii. Din pacate , este un golan care , cica ,reprezinta ceva sau pe cineva in Parlamentul Romaniei . RUSINE .Felicitari domnului Prelipceanu care l-a pus la punct de acest , nici nu stiu cum sa-i spun.

Trimite un comentariu

sus