Skip to main content

VIDEO. Răzvan Fodor: În septembrie începem filmările la MasterChef

 
VIDEO. Răzvan Fodor: În septembrie începem filmările la MasterChef

Răzvan Fodor a anunţat printr-o transmisiune live pe Facebook că filmările pentru noul sezon MasterChef vor începe în septembrie şi vor dura, ca de obicei, aproximativ două luni.

Publicitate

"Au început înscrierile pentru un nou sezon MasterChef. Deci un nou sezon MasterChef. Să ştiţi că MasterChef este un proiect foarte greu. Spun asta de şase sezoane. E un proiect foarte greu, dar foarte frumos. În spatele a ceea ce vedeţi voi pe TV să ştiţi că este foarte multă muncă. Suntem o echipă foarte mare şi odată ce intraţi cu noi în gaşcă veţi avea două luni cu aventuri. Filmările ar urma să înceapă undeva în septembrie. Nu ştiu data exactă când intră pe TV", a declarat Răzvan Fodor, prezentatorul MasterChef România, emisiune din portofoliul Pro TV.

Fodor i-a îndemnat pe internauţi să se înscrie la preselecţiile pentru MasterChef, prin intervenţia sa live de pe Facebook, de acum câteva minute.

Chiar dacă filmările încep în septembrie nu este încă sigur dacă MasterChef va figura în grila de toamnă a Pro TV. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, departamentul de programe al Pro TV ia în calcul mai multe variante.

Într-una dintre posibilităţi MasterChef ar urma să fie difuzat o dată pe săptămână (pentru ca în cealaltă zi să fie difuzat Supravieţuitorul). Într-o altă variantă, show-ul culinar ar urma să lipsească în toamnă din grila Pro TV şi să fie difuzat la primăvară.

O altă incertitudine ţine de componenţa juriului, care ar putea să sufere modificări. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Pro TV a organizat şi preselecţii pentru o posibilă înlocuire a lui Adrian Hădean însă nu a fost luată o decizie în acest sens.

Sezonul trecut concurenţii de la MasterChef au fost jurizaţi de Patrizia Paglieri, Adrian Hadean şi Florin Scripca (chef Foa)

Pro TV a deschis înscrierile pentru preselecţiile celui de-al şaptelea sezon MasterChef pe site-ul masterchef.protv.ro. După această etapă, caravana competiţiei culinare va pleca într-un tur prin România în căutarea noului MasterChef, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ovidiu ovidiu
    intrebare (Carmen, poate i-o pui, daca il mai vezi)
    care e rolul lui (Fodor) in emisiune ?
  • Iuli Iuli
    Deci SUPRAVIETUITORUL o sa fie luni si marti. Nu stiu de ce, dar cred ca Antena 1 o sa pice de pe locul 2.

    Luni - Marti.
    ProTV - Supravietuitorul
    Kanal D - Un serial care provoaca dependenta/Bahar
    Antena1 - Chefi la cutite

    Miercuri.
    ProTV - Visuri la cheie
    Kanal D - BAHAR
    Antena1 - Te pui cu blondele? / iUmor

    Joi.
    ProTV - Las Fierbinti
    Kanal D - BAHAR
    Antena1 - Next Star

    Vineri.
    ProTV - Vocea R.
    Kanal D - BAHAR
    Antena1 - X Factor

    Sambata.
    ProTV - Vocea Jr.
    Kanal D - Asta-i Romania
    Antena1 - Te cunosc de undeva

    Duminica.
    ProTV - Film
    Kanal D - Roata norocului
    Antena1 - Ham Talent

Trimite un comentariu

sus