Skip to main content

VIDEO. Sylvester Stallone şi NBC, daţi în judecată pentru un reality-show. Se cer daune de milioane de dolari

 
Foto: NBC
Foto: NBC

Sylvester Stallone şi compania de televiziune NBC au fost daţi în judectă de către antrenorul Robert Fletcher care susţine că ideea reality show-ului "Strong" îi aparţine. Acesta cere daune în valoare totală de şapte milioane de dolari, scrie Mediafax, care citează contactmusic.com.

Publicitate

Robert Fletcher, care este antrenor personal, susţine că el a creat show-ul denumit "America's Next Great Trainer" şi că l-a prezentat pe la Hollywood în urmă cu doi ani, potrivit relatărilor TMZ.com.

Fletcher susţine că a trimis prezentarea emisiunii editorului lui Stallone, dar şi agenţilor de la firma William Morris Endeavor, care-l reprezintă pe actorul în vârstă de 69 de ani.

Potrivit documentelor depuse la finalul săptămânii trecute la judecătorie, antrenorul din New York semnase şi o înţelegere cu antrenorul Todd Durkin potrivit căreia Durkin ar fi urmat să fie gazda emisiunii. Cu toate acestea, in 2015 Durkin a încetat orice fel de comunicare cu Fletcher.

De asemenea, Fletcher susţine că i-a trimis materiale de promovare producătorului David Broome.

În aprilie, NBC a lansat show-ul concurs "Strong", emisiunea fiind prezentată Todd Durkin, produsă de Broome şi de Stallone.

Show-ul prezintă 20 de antrenori, femei şi bărbaţi, care se întrec în arte marţiale, putere fizică şi box – Fletcher susţinând că aceasta era fix ideea pe care a prezentat-o în proiectul "America's Next Great Trainer".

Antrenorul personal a dat în judecată actorul Sylvester Stallone, compania NBC, pe prezentatorul emisiunii "Strong", Durkin, dar şi pe alţi producători ai emisiunii pentru un total de şapte milioane de dolari.

Promo emisiune Strong

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus