Skip to main content

Adrian Hădean: Între mine şi ProTV nu există datorii nestinse după participarea mea la Masterchef

 
Adrian Hădean: Între mine şi ProTV nu există datorii nestinse după participarea mea la Masterchef

UPDATE. Într-un drept la replică legat de articolul din Libertatea, Adi Hădean spune despre contractul cu Pro TV: "Contractul încheiat cu PRO TV a fost valabil până la data de 31.12.2015 iar pentru o noua emisiune ar fi trebuit încheiat un nou contract de colaborare. Contractul a fost respectat de subsemnatul, si-a produs efectele şi nu am primit vreo înştiinţare de la ProTV că am încălcat vreo clauză contractuală."

Publicitate

Adrian Hădean, cunoscut publicului larg mai ales pentru rolul de membru în juriul de la MasterChef, clarifică o speculaţie făcută ieri de Libertatea, potrivit căruia ar fi fost "zburat pentru insubordonare".

"Între mine şi ProTV nu există datorii nestinse după participarea mea la Masterchef, emisiune despre care consider în continuare că a venit în viaţa mea la momentul potrivit şi despre care cred că va pleca exact când va fi nevoie. Alte anunţuri şi comentarii nu am de făcut, nici aici, nici în altă parte", a declarat Hădean pentru Paginademedia.ro.

Ziarul Libertatea a publicat ieri un articol în care spunea că chef Adrian Hădean ar fi fost "zburat" pentru că ar fi încălcat clauzele de exclusivitate.

"Problema lui (Adrian Hădean) nu a fost lipsa de priză la public ci, susţin surse apropiate managementului, insubordonarea. Este cunoscută seriozitatea cu care mai marii Pro TV tratează clauzele de exclusivitate, iar Hădean a îndrăznit să nu le acorde aceeaşi importanţă.

Mai precis, acesta a participat la emisiuni radio aparţinând altor trusturi fără să aibă acordul prealabil al producătorilor emisunii cu care se afla sub contract sau al departamentului de PR care îi gestionează imaginea", a scris cotidianul editat de Ringier.

Adrian Hădean realizează şi emisiunea Medium Rare la postul Europa FM.

Chiar dacă nu este clară încă situaţia lui Hădean la MasterChef, cert este că Pro TV a avut două sesiuni de casting pentru a alege un chef nou. Din informaţiile Paginademedia.ro nu s-a decis încă dacă la masa juriului va sta un alt chef în locul lui Adrian Hădean.

Adrian Hădean, poziţia integrală pentru Paginademedia.ro, în continuare:

"Azi am zburat de două ori. O dată, conform realităţii, de la Bucureşti la Chişinău, unde sunt ocupat să-mi fie bine până revin acasă. A doua oară am zburat de la ProTv pe motiv de indisciplină, conform Libertatea, care afirmă că am fost concediat pentru că nu mi-am respectat contractul.

Sigur că tabloidele nu-mi datorează nimic, nici mie, nici adevărului, dar ar fi putut să dea un telefon înainte. Sau măcar să fi sunat la ProTV pentru o poziţie oficială. E drept că la Libertatea nu lucrează nici Tolontan, nici CTP, de fapt e posibil să nu lucreze nici măcar vreun fost jurnalist, deci poate că n-ar trebui să am aşteptări.

Între mine şi ProTV nu există datorii nestinse după participarea mea la Masterchef, emisiune despre care consider în continuare că a venit în viaţa mea la momentul potrivit şi despre care cred că va pleca exact când va fi nevoie. Alte anunţuri şi comentarii nu am de făcut, nici aici, nici în altă parte.

Poate doar că de două luni tot aud că plec de la Masterchef ba pentru că sunt mai puţin popular decât colegii mei, ba pentru că nu ar fi chimie între noi, ba pentru că, iată, sunt rebel (ceea ce ar fi chiar cool, decât că nu-s). Să fiţi sănătoşi, iar pentru Libertatea, #24centimetri."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alina Alina
    Terminati sa-l mai bagati in seama pe bloggerul fotograf! Asta nu a fost bucatar niciodata. Si stiu ce vorbesc! Cautati-i biografia si vedeti. Va veni Razvan Exarhu in locul lui, un tip sclipitor, de mare calibru si cu un spirit rar intalnit. Sunt ardelean, dar tot respectul pt braileanul Exarhu in dauna fanfaronului plicticos Hadean. Jos mana de pe Nikon, Adisor, la framantat aluat ca nu ne prostesti la nesfarsit!
  • Allez Allez
    Nu pleaca nicaieri !!! Ramane in continuare JURAT la Masterchef!
  • aa aa
    mie imi placea de tipul asta, din toti cei 3 era cel mai echilibrat, vorbea frumos, avea o voce de televizor nu pitigaiata ca a celorlalti doi, se stie de plecarea lui de ceva timp, asa ca nu ne surprinde stirea, sper ca au gasit pe cineva care chiar sa ii poata tine locul - chef Cezar Munteanu care se vehicula dupa plecarea celor 3 sefi (Bontea, Scarlatescu, Dumitrescu) mi s-ar parea o alegere bunicica, imi place si de el cu da pe tv (a prezentat pe KanalD emisiunea aceea de gatit Arena Bucatarilor si mi s-a parut super ok)

Trimite un comentariu

sus