Skip to main content

Amalia Enache ia o pauză de la Ştirile Nopţii de pe Pro TV. Ultimul jurnal, prezentat aseară

 
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Amalia Enache ia o pauză de la Ştirile nopţii pe care le prezintă la Pro TV de 13 ani. Aseară a fost ultimul jurnal pe care l-a prezentat, înainte de a intra într-un concediu prelungit. Pentru prezentatoarea urmează aproximativ o lună de concediu de odihnă, care va fi urmată de o perioadă în care se va ocupa de creşterea copilului.

Publicitate

La pupitrul jurnalului de noapte de la Pro TV rămâne Cristian Leonte, care se va ocupa singur de prezentarea ştirilor.

"Nu ştiu când mă voi întoarce la ştiri, întâi mă concentrez pe povestea cu naşterea şi pe noua mea viaţă. Aseară a fost un moment emoţionant, având în vedere faptul că prezint jurnalul de noapte de şapte ani şi jumătate alături de Cristian Leonte", a declarat Amalia Enache, pentru Paginademedia.ro.

Prezentatoarea Ştirilor nopţii de la Pro TV şi-a anunţat absenţa nedeterminată de pe micul ecran şi printr-un mesaj postat pe Facebook:

"Flori împachetate în Salutul-editorial pe care îl scriem de 7 ani şi jumătate de când prezentam seara de seara împreună Stirile Noptii şi bomboane Duet. Surpriza mea de aseară, înainte de concediul mai lung ce ma aşteaptă, de la colegul meu cel impecabil, Cristian Leonte. Nu cred sa existe jurnalist cu o mai mare stăpânire de sine şi luciditate, în orice situaţie, şi va garantez ca orice cuvânt veţi auzi rostit de el, e bine cântărit şi orice informaţie, chiar când arde lumea, e foarte, foarte bine verificată. Nu am avut niciodata emotii cand am fost cu el, pe vreo scena sau la stiri, datorita stapanirii lui de sine si nu mi-am curatat niciodata masina de zapada; o gaseam noaptea, dupa stiri, cand sa plec acasa, gata curatata de el. Pe curand!", a scris Amalia Enache pe pagina sa de Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Soc! Era gravida?:)) Eu credeam ca nu are sot.

    Dati si audientele daca tot ne ziceti ca a plecat.

Trimite un comentariu

sus