Skip to main content

Antena 1, primul loc la oraşe şi pe naţional, cu Fantastic Show

 
Antena 1, primul loc la oraşe şi pe naţional, cu Fantastic Show

Câţi români au stat aseară în faţa micilor ecrane să urmărească emisiunea Fantastic Show, care i-a avut ca avut ca protagonişti pe Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu? Postul Antena 1 a fost pe primul loc în topul audienţei la nivel urban şi naţional cu ediţia de aseară a show-ului prezentat de Florin Ristei.

Publicitate

La nivelul publicului cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Pro TV a fost lider, pe intervalul emisiunii Fantastic Show, cu filmul american Băieţi răi (1995) în care joacă Will Smith şi Martin Lawrence.

Ieri seara, la emisiunea Fantastic Show de la Antena 1, echipa roşie condusă de Andrei Ştefănescu şi formată din Diana Munteanu şi Andreas Petrescu a pierdut în faţa echipei verzi a lui Liviu Vârciu, din care au facut parte Jo şi Andrei Aradits.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, audienţa televiziunilor pe intervalul emisiunii Fantastic Show.

NAŢIONAL. Antena 1 a fost pe primul loc în topul audienţei cu Fantastic Show. Programul prezentat de Florin Ristei a fost urmărit de aproape 700.000 de telespectatori din întreaga ţară.

Pe locul doi s-a aflat Pro TV, cu o audienţă de 622.000 de privitori, urmat de Kanal D, care a avut în program emisiunile Asta-i România şi Ne vedem la tribunal.

În top cinci mai apar România TV şi Naţional TV, care a difuzat reality-show-ul Iubire interzisă.

URBAN. La oraşe, Antena 1 s-a clasat tot pe prima poziţie, fiind urmărită de 380.000 de persoane. Pro TV s-a aflat pe locul doi, cu 346.000 de telespectatori, urmat de Kanal D, cu o audienţă de 288.000 de persoane.

COMERCIAL. Postul Pro TV a fost primul în preferinţele telespectatorilor cu vârste cuprinde între 18 şi 49 de ani. Pelicula americană din 1995 Băieţi răi a ţinut în faţa micilor ecrane aproape 180.000 de telespectatori din publicul comercial. Pe locul doi s-a aflat Antena 1 (157.000 de telespectatori), urmat de Kanal D (79.000).

Audienţa televiziunilor pe intervalul emisiunii Fantastic Show (20.00-22.00), la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr. persoane Rtg% Share%
1 Antena 1 696.000 3,8 13,4
2 Pro TV 622.000 3,4 12
3 Kanal D 539.000 2,9 10,4
4 Romania TV 333.000 1,8 6,4
5 National TV 301.000 1,6 5,8

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa televiziunilor pe intervalul emisiunii Fantastic Show (20.00-22.00), la nivel URBAN:

URBAN Nr. persoane Rtg% Share%
1 Antena 1 380.000 3,8 12,5
2 Pro TV 346.000 3,5 11,4
3 Kanal D 288.000 2,9 9,5
4 Romania TV 226.000 2,3 7,4
5 Antena 3 197.000 2 6,5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa televiziunilor pe intervalul emisiunii Fantastic Show (20.00-22.00), la nivel COMERCIAL:

COMERCIAL Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 179.000 3,7 17,2
2 Antena 1 156.000 3,2 15
3 Kanal D 79.000 1,6 7,6
4 National TV 60.000 1,2 5,7
5 DigiSport 1 56.000 1,2 5,4

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iche Iche
    Aici domnul mile e iar depasit de situatie. Pana si eu urmaritor de tv, fara experienta in domeniu, stiu ca pe vara e mai bine sa nu investesti in grila de programe noua caci este periculos. Pur si simplu A1 se zbate cu o emisiune, apropo, lipsita de cultura, iar ProTv arunca un film la bataie care le ia celorlati segmentul cel mai important, comercialul.
  • mile mile
    si cultura unde e la pro tv , vorbesti aiurea , de parca te uiti la programe culturale , e mai bine sa dai reluari decat sa cumperi filme scumpe , e mai rentabil , castig curat fara investitii
  • marian marian
    Mile i ti doresc vizionare placuta la incultura marc antenuta , si sunt foarte agitat , nu pot sa dorm de agitat ce sunt ma uit numai la filme pe pro care nu au valoare
  • Lucian Lucian
    Antena 1 nu a invatat in toti anii astia nici pic de marketing. Nu investesti in emisiuni vara, cand audienta e la pamant. Uitati-va numai cate spoturi ruleaza in perioada asta pe TV. Unde mai pui ca se si negociaza la sange contractele de publicitate, tocmai pentru ca audienta e jos de tot. Credeti ca daca ar fi sa atraga publicitate, Pro-ul ar sta cu mainile in san? Asa, mai bine da niste reluari cu care face bani mai multi, fara a investi cat investeste Antena 1.
  • mile mile
    mareane , esti cam agitat , tu ii crezi destepti pei care se uita la uita la un film a 10 oara , ce e in premiera are valoare , e mai bine sa se uite la filme doar pt ca sunt la pro tv , nu sti nimic despre tv , marile tv din lume nu difuzeaza filme in prime time , ci fac productii proprii , doar in romania se face asa ceva , nu e nevoie de astfel de posturi pt ca exista cele de nisa cu filme si seriale , o tv adevarata face productii multe si toata ziua , nu dau filme proaste , dupa gandirea ta lumea e mai bine sa se uite la filme ce promoveaza violenta decat la divertisment care nu ii face rai pe oameni , a difuza filme nu inseamna a face televiziune , antena este singurul post cu continut propriu 90% , astazi i umor si insula iubirii in prime time , la altii tristete
  • marian marian
    Mai mile bogatule . am HBO , toate canalele . esti cumva platit de cameluta . a fost liniste pana ai aparut . ai venit sa i ridici in slavi marca antenutei cand ai vazut ca se scufunda Decat mizeriile de divertisment de la antenuta mai bine un film in reluare . asa ca du te si te bronzeaza mai educatule
  • Milu Milu
    Mile e Voiculescu care posteaza din puscarie.
  • F F
    Mile e omul care se educa uitându se la antene. Se vede. :))
  • Iuli Iuli
    Ce audiente slabe..

    Cum se descurca televiziunile in day-time?
  • mile mile
    oameni vor astfel de emisiuni , mareane , acest film ce valoare are , poti sa ne spui despre ce e vorba in el , are un rol educativ , bravo antena , ce triste programe la pro tv , antena trebuie sa difuzeze doar emisiuni in reluare si noi si nu are nevoie sa dea bani pe filme ca va avea rating mai mare ,vara trecuta au fost doar reluari si a fost bine , filme sunt la hbo , dar saracii ca marean nu au acest post , ce tara trista ar fi romania fara aceste emisiuni , este o tv care face diferenta in romania , ea si celelalte , e nevoie de emisiuni de studio , concursuri , pt a combate mizeriile turcesti si americane , dar pt pro tv e rating mic acesta la comercial , este bine ca aceasta emisiune sustine actorii si cantaretii din tara si ii promoveaza , andreeas petrescu a fost super aseara , vrem cat mai multe emisiuni vesele si nu triste
  • F F
    Ce audiente. :))
  • marian marian
    O emisiune de prost gust daca acesta este divertisment , atunci te lasi de munca , bravo pro cu un film di 1995 . face audienta pe comercial unde conteaza , mile costurile sunt mai mici , decat omizerie marca antenuta

Trimite un comentariu

sus