Skip to main content

Antena 3 acuză RCS că-i bruiază emisia: "în loc de sunet se auzea muzică"

 
Antena 3 acuză RCS că-i bruiază emisia: "în loc de sunet se auzea muzică"

Antena 3 acuză RCS că ar fi bruiat emisia postului. Postul a difuzat astăzi mai multe ştiri pe acest subiect. Jurnaliştii postului spun că, în timpul anumitor emisiuni de joi seara, în loc de sunet s-a auzit muzică. Problemele ar fi apărut în timpul unor emisiuni precum Subiectiv şi Sinteza zilei.

Publicitate

„Emisia Antena 3 fost bruiată din nou în mai multe zone din ţară în reţeaua RCS RDS. Mai mulţi telespectatori ne-au semnalat că pe parcursul mai multor emisiuni postul nostru a avut imagine, dar nu şi sunet, în schimb, preţ de câteva minute, pe fundal s-a auzit muzică, la fel cum s-a întâmplat şi în această dimineaţă pentru că am primit deja mai multe sesizări”, au anunţat cei de la Antena 3 la ştirile dimineţii.

Subiectul a fost tratat şi în emisiunea lui Mircea Badea. „RCS&RDS face ce vrea în ţara asta, în mod evident”, a spus Badea.

Paginademedia.ro a solicitat un punct de vedere RCS&RDS, însă până la acest moment nu a primit un răspuns oficial.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • s0rin s0rin
    Antena 3 face uplinkul pe satelitul Eutelsat 16grade Est, iar pe canalul Antena3 se transmite pe lângă pista originală și Radio Romantic (deci ei cu mâna lor și-au făcut-o). Verificați pe http://ro.kingofsat.net/pos-16.0E.php frecvența 11131 pistă audio 3223. Toți cei cu antenă satelit pot confirma...
  • Catalin Rasca Catalin Rasca
    Pai na ce se delireaza la antena 3, nici undele nu mai pot transmite asa ceva, ce sa zic mai bine muzica decat ce se vorbeste in general acolo...
  • cipi cipi
    ptr.Vlad te deranjeaza ca la Antena 3 se spune adevarul despre mafia politica ? du-te la Basescu sa-ti dea cele 600 de vagoane si 1500 locomotive disparute ,flota si tot ce-a furat. Antena 3 si toate celelalte posturi tv din Trustul Intact sunt cele mai bune din lume . Mihai Gadea sa nu ne lasi niciodata
  • GOM2000 GOM2000
    Bine le face,la ce *** mănâncă ei zilnic...
  • alfa_alfa alfa_alfa
    Nu a fost nicio bruiere, s-a adăugat aseară o pistă secundară audio cu sunetul de la Romantic FM (apropo, pe satelit, Antena 3 chiar are o astfel de pistă audio) şi este foarte posibil ca unele televizoare să fi interpretat această pistă secundară ca fiind principală. Nu ştiu dacă chiar a fost sabotaj, cât mai degrabă nepricepere din partea personalului tehnic al RCS & RDS. Acum a dispărut acea pistă audio.
  • ada ada
    bine aşa =)) să pună guerrilla
  • claudiu claudiu
    Ce bine ca am sters din memoria televizorului canalele trustului Intact ma simt mult mai bine si linistit
  • Mihail Ștefano Mihail Ștefano
    A avut doua sezoane Big Brother, asa zice Wikipedia
  • qwerty qwerty
    acelasi lucru s-a intamplat si cu Eurosport, marti, la ora 15. Pentru vreo ora, nu a fost sunet la Turul Frantei. Oare sa fi avut legatura cu faptul ca la aceeasi ora juca Simona Halep si meciul era la Digisport?
  • Florin Florin
    S-a intamplat si dupa ce a inceput emisia de la Romexpo, dar fiindca se auzea Romantic Fm s-a presupus ca la ei e problema.
  • david david
    Macar era muzica de calitate ;)
  • Vlad Vlad
    Bravo Erdeesh! Scoateti *** din grila. Inlocuiti *** cu Frantuzescul M6 sau nemtescul SAT.1. TVR, CNA, SRR si invatamantul ar trebui depolitizate.
    Trustul Intact ar trebui desfiintat incat sa dispara sintagma „Jos Basescu" si sa fie desfiintate Capatos, Gherghe si Antena 3, la fel si Kanal D.

Trimite un comentariu

sus